‘Alaca Ankara’dan payını alıyor’

AK Parti Alaca İlçe Başkanlığı'nda Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

18 Ekim 2013 Cuma 14:40
  ‘Alaca Ankara’dan payını alıyor’


AK Parti Alaca İlçe Başkanlığı'nda Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

AK Parti  İlçe Başkanlığı'nda yapılan bayramlaşma programına, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Büyük Hırka Belediye Başkanı Arslan Şahin, Çopraşık Belediye Başkanı Seyfettin Arslan, AK Parti Alaca İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Kalabalık bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ve Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz konuşma yaptılar.

AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, partililerin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, 2009 seçimlerinin ardından halkın takdiri ve desteği ile göreve geldiklerini ve göreve geldikleri günden bu güne 4 yılda Alaca'nın kronikleşmiş sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduklarını belirtti.

Alaca’da hayata geçirilen plan ve projelerin göreve talip oldukları günlerde halk ile konuşularak onların beklentileri doğrultusunda ortaya konduğunu kaydeden Tokgöz, seçimlerden evvel ilçe halkından gelen taleplerin tamamına yakınının gerçekleştiği ve bunlara ek olarak yeni projeleri üzerine koyarak yollarına devam ettiklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yine Alaca için önemli bir gün yaşandığını ifade eden Ümit Tokgöz, TOKİ Alaca Konutlarının kuralarının çekilerek hak sahiplerinin evlerine kavuştuklarını hatırlatarak, TOKİ Konutlarının ilçeye hayırlı ve uğurlu olması olmasını dileğinde bulundu.


'Yapılamaz denilen işlerin üstesinden geldik'

AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz konuşmasına şöyle devam etti; "Bizler Recep Tayyip Erdoğan'ın adamlarıyız. Başbakanımız göreve geldiğinde de ülkemizin çok sayıda problemi vardı. Allah'a şükürler olsun bu sorunların üstesinden gelerek, artık borç alan değil borç veren bir ülke konumuna geldik. Bizler de Alaca'da göreve geldiğimizde aynı eleştirilere maruz kaldık. Ancak ilçemizde yapılamaz, edilemez denilen çoğu işin üstesinden geldik. Doğalgaz içinde Alaca'ya gelmez dediler ancak, bizler burada ilçe teşkilatı ve Belediye Başkanımızla, Ankara da ise vekillerimiz ve bürokratlarımızla doğalgaz için mücadele verdik. Sonucunda doğalgazla ilgili sorunları çözüme kavuşturduk.  Alaca, AK Parti döneminde hükümetten payına düşeni fazlasıyla almıştır ve almaya da devam edecektir."




Son Güncelleme: 18.10.2013 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.