Alaca Palyatif Tedavi Merkezi Açıldı

AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un katılımıyla Alaca Devlet Hastanesi Palyatif Tedavi Merkezi’nin açılış töreni gerçekleştirildi.

25 Haziran 2016 Cumartesi 11:43
 Alaca Palyatif Tedavi Merkezi Açıldı

AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un katılımıyla Alaca Devlet Hastanesi Palyatif Tedavi Merkezi’nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Dün yapılan Alaca Devlet Hastanesi Palyatif Tedavi Merkezi’nin açılışına Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, Alaca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Karan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, kurum müdürleri ve daire amirleri katıldı.

CERİTOĞLU,HASTALARA KARANFİL DAĞITTI

Açılış sonrasında hastanede tedavisi devam eden hastaları ziyaret eden protokol üyeleri hastalara moral vermek için karanfil dağıttı.

Ziyaret sırasında hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan protokol üyeleri Allah’tan acil şifalar temennisinde bulundular.

Hastalarla ayrı ayrı ilgilenen Ceritoğlu, tedavi süreçleri ile ilgili hastane yetkililerinden bilgi aldı.

VELİ ÇAYIRI MESİRE YERİ GEZİLDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt Alaca’da bulunan Veli Çayırı mesire yerini ve hayvanat bahçesini gezdi.

Ceritoğlu, burada iftar için hazırlık yapan piknikçiler ve hayvanat bahçesini gezmeye gelen aileler ile sohbet etti.

GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI İNCELENDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Alaca’da temeli atılan Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunularak, Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

CERİTOĞLU ALACALI KADINLARLA İFTAR YAPTI

Alaca’ya yaptığı ziyaret sırasında Belediye tarafından Zirve Düğün Salonu’nda verilen iftar yemeğine katılan AK Parti AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Alacalı bayanlarla oruç açtı.

Ceritoğlu, iftar yemeğinden önce yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Alacalılarla iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.









Son Güncelleme: 25.06.2016 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.