Alaca şehir geçişi bayram sonrası tamam

Vali Sabri Başköy, Alaca şehir geçişi projesi kapsamında yapılan BSK (sıcak Asfalt), bordür, tretuvar ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

02 Ekim 2013 Çarşamba 14:40
 Alaca şehir geçişi bayram sonrası tamam


Vali Sabri Başköy, Alaca şehir geçişi projesi kapsamında yapılan BSK (sıcak Asfalt), bordür, tretuvar ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Karayolları 73.Şube Şefi  Selami Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Tamer Azem Arslan da hazır bulundu.

Alaca şehir geçişi 6,5 km’lik alanda yapılan çalışmalar hakkında Karayolları Kontrol Şefi Emrah Tekin’den bilgi alan Vali Başköy, “Görülen o ki tretuar ve bordür çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Kontrol şefimizin de ifade ettiği gibi yolun üzerine aşınma tabakasının atılması ile Alaca şehir geçişi Kurban Bayramı'nın ardından trafiğe tam olarak ile açılacaktır.” dedi.

11.800 milyon liraya mal olan Alaca şehir geçişi aydınlatmalarının da kısa zamanda tamamlanacağını belirten Vali Başköy, çevre yolu inşaatının tamamlanmasının ardından Alaca Belediyesi tarafından ağaçlandırılacağını vurguladı.




Son Güncelleme: 02.10.2013 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165