Alaca’dan Bayram mesajı

AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

14 Ekim 2013 Pazartesi 12:02
 Alaca’dan Bayram mesajı

AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tokgöz, mesajında, Müslümanların insani duyarlılıklarının bayramlar dolayısıyla sürekli yenilendiğini belirtti.

Bayramların, milletin manevi değerlerinin ve tarihinin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örnekleri olduğunu belirten Tokgöz, mesajını şu sözlerle tamamladı;

"Bu önemli günlerde gelenek ve görenekleri kuşaktan kuşağa aktarmanın yanı sıra bayram sevinçlerimizi toplumumuzun her kesimi ile paylaşmamız gerektiğine inanıyorum. Yine insanların birbirine kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması için de bayramlarımızı önemli bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Çünkü milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum."


Birlik olma duygusu

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz da, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Eyvaz, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “İnsanlarımızın birbirlerini sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu, akrabalık ve dostluk bağlarının güçlendiği bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bu günler toplumsal yaşantımızda müstesna bir yere sahiptir. Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri de hiç şüphesiz Kurban İbadetidir. Kurban ibadeti bizlere, bir yandan kişinin Allah’a yakınlaşmasını sağlarken, aynı zamanda toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına zemin hazırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe ve yardımlaşmaya vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”






Son Güncelleme: 14.10.2013 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2013-10-16 20:38:54

mesajdan başka bir şey yaptığınız yok alacanın nüfusu her geçen gün düşüyor,kaçan kaçana ,iş yok aş yok

banner165