Aleyna Tilki konseri iptal edilmeli

Diyanet-Sen Şube Başkanı İsmail Şanal, Osmancık Belediyesi'nin festival kapsamında düzenlediği Aleyna Tilki programının iptale dilmesi görüşünü savundu

27 Ağustos 2022 Cumartesi 14:35
Aleyna Tilki konseri iptal edilmeli

Çorum’da Diyanet-Sen Şube Başkanı İsmail Şanal, Çorum’un Osmancık İlçe Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Pırlanta Pirinç Festivali’nde sahne alacak olan Aleyna Tilki’nin programının iptal edilmesini istedi.

Sosyal medya hesabından görüşünü dile getiren  Diyanet-Sen Şube Başkanı İsmail Şanal, şehrin kültürüne, sanatına, sosyal yaşamına, geleneklerine, değerlerine ve inancına katkı sağlamayan, dini ve milli değerleri ayaklar altına alanları Osmancık’ta görmek istemediklerini savundu.

Toplumun ahlakıyla zıt hayat yaşayan, LGBT savunucusu kişilerin sanatçı kimliğiyle insanların önüne rol model gibi sunulmasına karşı çıktıklarını belirten İsmail Şanal, şehrin idarecilerini toplumsal hassasiyetleri dikkate almaya ve programın iptali için gereğini yapmaya davet ettikleri görüşünü paylaştı.

Son Güncelleme: 31.08.2022 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı Nuri 2022-08-27 15:12:04

Niye iptal edilmeli acaba? Neden hiçbir şeye tahammülünüz yok? Sizden olmayan her şey yasaklansın öyle mi? Bu zihniyetin, Taliban zihniyetinden ne farkı var?

Misafir Avatar
saat kulesi 2022-08-28 19:55:18 @Hacı Nuri

bu zihniyeti anlamak zor. ahlaksızlık yapan imamları bir kere dahi kınmadı bu sendika başkanı

Beğenmedim! (0)
Avatar
Sus Lan 2022-08-27 15:07:54

NEDEN LAN NEDEN, SİZE NE YA, ABİ Bİ SUSUN YETER YA!

Avatar
Emekli Çorumlu 2022-08-27 16:33:18

Aslında yorum yapmaya bile değmez mesela ben tek bir şarkısını bile dinlemedim dinlememde benim için bunlar sözde sanatçı ama iş yasağa gelince isteyen gider dinler size ne istemeyende gitmez insanlara nasıl yaşayacağını nereye gidip gitmeyeceğini belirlemek sizin haddiniz değil siz kendi işinizi yapın çalıp çarpanların yanlış yaptığını kul hakkı yemenin en büyük günah olduğunu öğretin öğrenin

Avatar
Ahmet 2022-08-27 22:16:42

Siz gidin de çeşitli yurtlardaki lgbt'yi de aşarak sübyancılığı da işin içine katan tecavüzlerle uğraşın! Tabi o zaman kafayı kuma gömmezseniz!

Avatar
Mustafa 2022-08-27 15:09:00

Aleyna Tilki değil de sanırsın Şivan Perver geliyor. Hoş, o gelse belki ona tepki bile gösteremezsiniz. Ne çok tantana yaptın arkadaş. Sizin başka işiniz yok mu? A.Tilki Türk gençliğinin ahlakını bozuyor da, her gün evinizde izlediğiniz (hane halkından illa izleyen vardır İsmail) Esra Erol'un programı milletin, gençliğin ahlakını bozmuyor mu? Niye onlara tepki göstermiyorsunuz? Çorum'da senin de bildiğin ne pislikler oluyor, niye onlarda sesinizi çıkarmıyorsunuz? İslamcı, muhafazakar camiaya yakışmıyor bu işler deyip neden tepki koymuyorsunuz siyasette olanlarla ilgili? Çünkü SAMİMİ DEĞİLSİNİZ. Ha bir de bu sözde sanatçıyı CHP'li belediye getirse şimdi yerden yere vururdunuz ama MHP getireceği için açıklamanda hiç ona değinmemişsin bile. Tatlı su muhafazakarları sizi...

Avatar
Hakkı hoca 2022-08-27 16:06:19

Kendilerinin bizzat gerek brlediyelerden, gerekse kamu şirketlerinden bedava defalarca hizmet sldığına şahidim. Kamu kaynaklarını ganimet gibi görüp yutan, yiyen, saldıran bunlar hiç de inandırıcı değil.

Avatar
Turgut 2022-08-27 16:01:38

Bu Kızım nesi var . Osmancık belediyesini kınıyorum.

Avatar
Çorumlu 2022-08-27 18:45:56

Kabak tadı verdiniz yeter artik hırsızları sübyancılarıda söyle heykelini dikelim.

banner165