Alkan, Rektör Elmas’ı ziyaret etti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

27 Kasım 2016 Pazar 17:00
Alkan, Rektör Elmas’ı ziyaret etti


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Ziyareti öncesinde, Sakarya Üniversitesinde 20’nin üzerinde ülkeden bilim insanının ve toplamda 600 civarında akademisyenin katılımıyla gerçekleştirilen “4. Uluslararası Yükseköğretimde Kalite”  (ICQH 2016) Kongresi’nde sunum yapmak üzere katılan Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenen uluslararası organizasyonun başarılı ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesinden dolayı Rektör Muzaffer Elmas’a teşekkür etti.

Aynı zamanda iyi bir ev sahipliği yaptıklarını ve kendilerinin çok iyi ağırlandıklarını ifade eden Prof. Dr. Alkan,  Sakarya Üniversitesi ile her türlü iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas ise Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın kongreye katkılarından ve ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, her zaman ortak iş birliklerine açık olduklarını, birlikte çalışmaktan onur duyacaklarını dile getirerek Rektöre çalışmalarında başarılar diledi.

 

Son Güncelleme: 27.11.2016 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.