Alkan, Uslu'dan destek istedi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.

18 Kasım 2016 Cuma 13:08
Alkan, Uslu'dan destek istedi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.

Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen 12'nci Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonasına destek ve katkılarından dolayı Uslu’ya teşekkür eden Rektör Alkan, “Çorum’da birlikte güzel bir uluslararası organizasyonu başarı ile gerçekleştirdik. Devletimizin garantörlüğü, sizlerin desteği ve koordineli çalışma ile 500’e yakın sporcuyu ağırladık. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonasının da 2017 yılında Çorum’da yapılacağını söyleyen Alkan, yapılan çalışmalar, yatırımlar ve 2017 yılı bütçesi hakkında bilgiler vererek Uslu’dan destek istedi.

Bir ve beraber olarak memlekete sahip çıkmaya devam edeceklerini söyleyen Uslu, “Başarılı organizasyonlarımız yenilerinin daha da büyük organizasyonları, tesisleri, yatırımları da beraberinde getiriyor. 11’ncisi düzenlenecek olan 2017 Avrupa Salon Futbol Şampiyonasının da Çorum’da yapılacak olması oldukça önemli. Türkiye’nin tanıtımına da büyük ölçüde katkı sağlamış oluyoruz. 2017 yılı yatırım bütçesi ile ilgili de gerekli girişimlerde bulunacağız. Desteklerimiz artarak devam edecektir ” dedi.

Ziyarette ayrıca Rektör Alkan, Uslu adına Hitit Üniversitesi Hatıra Ormanında dikilen fidanın koordinatlarının da yer aldığı sertifikasını takdim etti.

Son Güncelleme: 18.11.2016 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165