Alkan'dan Ahlatcı'ya hayırlı olsun ziyareti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorumlu İş Adamı Ahmet Ahlatçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

23 Kasım 2016 Çarşamba 10:36
Alkan'dan Ahlatcı'ya hayırlı olsun ziyareti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorumlu İş Adamı Ahmet Ahlatçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Alkan, İş Adamı Ahmet Ahlatçı’nın Çorum’a birçok alanda hizmet verdiğini, son dönemde yaptığı en büyük yatırımlardan birinin de AHL Park Alışveriş Merkezinin Çorum’un gözbebeği ve parlayan yıldızı olacağını, hem istihdâm yaratan/yaratacak hem de şehre katma değer kazandıracak olmasının çok sevindirici bir gelişme olduğunu ifade ederek böyle bir projenin başarılı bir şekilde somutlaşmasından ötürü Ahmet Ahlatçı’ya teşekkür etti. 


Aynı zamanda Prof. Dr. Alkan, Üniversiteye vermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı da teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.


Yapılan her yatırımın memlekete ve insana yatırım olduğunu, yapılan yatırımların çıktısının şehre birçok alanda çok önemli getiriler ve değerler kazandıracağını ifade eden Çorumlu İş Adamı Ahmet Ahlatçı, Üniversiteye her zaman olduğu gibi bundan sonrasında da desteklerinin devam edeceğini, Rektörün çalışmalarını yakından takip ettiğini ve memleket için birçok başarılı çalışmaya imza atmasının mutluluk ve onur verici olduğunu sözlerine ekledi.

 

Son Güncelleme: 23.11.2016 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165