Alkan’dan Akça ve Sert’e ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başbakan Danışmanı Prof. Dr. Lütfi Akça ve İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert’i ziyaret etti.

08 Aralık 2016 Perşembe 14:30
Alkan’dan Akça ve Sert’e ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başbakan Danışmanı Prof. Dr. Lütfi Akça ve İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert’i ziyaret etti.


Prof. Dr. Alkan, kampüslerde ve ilçelerde yer alan Bakanlığa bağlı arazilerin tahsislerinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı olduğu dönemde Prof. Dr. Lütfi Akça’nın büyük desteklerini gördüklerini ifade ederek, gösterdiği yakın ilgi ve verdiği desteklerden ötürü Üniversite ve Çorum adına Prof. Dr. Akça’ya teşekkür etti.


Üniversitenin mevcut durumu hakkında bilgiler vererek Üniversitenin Çorum gönüldaşlarının destekleriyle çok kısa sürede büyük mesafeler kat ederek sadece bölgede değil, ülkede de farkındalık oluşturduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, elde edilen bu güzel sinerji ile Hitit Üniversitesinin çok daha iyi konuma geleceğine inandığını vurgulayarak, Başbakan Danışmanı Prof. Dr. Lütfi Akça’ya yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diledi.


Üniversitede yaşanan gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça da şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman ve her konuda Üniversiteye destek vereceklerini belirterek, Rektör Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.


‘HİTİT BAŞARILI PROJELERE İMZA ATTI’


Öte yandan Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Sanayi ve Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Dr. Hasan Sert’e ziyarette bulundu.


Üniversitenin üniversite-sanayi işbirliğine büyük önem verdiğini ve bu kapsamda önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Milletvekili Dr. Hasan Sert’in Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde başarılı çalışmalara imza attığının altını çizerek, gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projelerde Dr. Sert’in tecrübelerinden yararlanmak istediklerini vurguladı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert, Hitit Üniversitesi’nin pek çok alanda başarılı projelere imza attığını ve yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilecek olan projelere destek vermeye hazır olduğunu belirtti ve Rektör Prof. Dr. Alkan’a başarılar diledi.
 

Son Güncelleme: 08.12.2016 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.