Allah mahçup etmesin

TSO yönetimi Zeki Gül'ü kutladı

12 Şubat 2018 Pazartesi 13:02
Allah mahçup etmesin

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ile yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, “Daha önce olduğu gibi aynı şekilde çalışmamıza devam edeceğimizden hiç şüphem yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği talimata da harfiyen uyarak iş birliği içerisinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Biz hizmet için çalışıyoruz. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’a, Meclis Başkanımız Erol Karadaş’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize şükranlarımı arz ediyorum dedi.

DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE…

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal da, “Dün belediyemizle nasıl çalışıyorsak yarın da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. İş dünyası adına üzerimize ne düşüyorsa Çorum'umuz için biz her zaman yanınızdayız. Allah utandırmasın. Biz gece gündüz üzerimize düşen bir şey olursa emrinizdeyiz.” dedi.

ALLAH MAHCUP ETMESİNa

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ise “Çetin Başkanımla aynı dilek ve temennilere katılıyorum. 9 yıldır Çorum’a hizmet veriyorsunuz. Bu hizmetleri farklı makamda vereceksiniz. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Allah mahcup etmesin. Biz de iş dünyası olarak Çorum'umuza hizmetten çekinmeyiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Son Güncelleme: 12.02.2018 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-02-13 09:20:05

M.Ö ile Gül'ün arasına kara kedi girmiş galiba....
Çok güldüm bu kadar oynamayın lütfen

Avatar
Valdo 2018-02-13 08:59:56

Bu fotoğraftan mahçup olmazsanız hiçolmazsınız eminim!