Allah Türk askerini korusun

MHP kadın Kolları Başkanı Neslihan Şen, sınır hattında görev yapan mehmetçiklerimizin muzaffer olması için dua ettiklerini belirtti

24 Ocak 2018 Çarşamba 00:43
Allah Türk askerini korusun

Milliyetçi Hareket Partisi Boğazkale Kadın Kolları Başkanlığı İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Şen, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Polis Teşkilâtımız olan güvenlik güçlerinin gece gündüz demeden ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak, halkın güvenliğini sağlamak ve kamu düzenini tesis etmek için yoğun mesai harcadıklarını hatırlattı.

Gecelerini gündüzlerine katarak canlarını ülkenin bekası ve milletimiz için siper eden Mehmetçiklerimize ve polislerimize minnet borcumuzu ne yapsak ödeyemeyeceğimizi belirten Şen, “Şu anda Afrin’de ve sınır hattımızda görev yapan Mehmetçiklerimiz için dua ediyor, sağ salim, muzaffer olarak yurda dönmelerini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Allah Türk askerini korusun.” dedi.

Son Güncelleme: 24.01.2018 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2018-01-24 09:29:35

helal başkanıma