Alperenler Ümit Özdağ'a tepkili

Alperen Ocakları Başkanı İnan Aktaş, İskilipli Atıf Hoca’nın kabri başında anma programına katılan Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alan Ümit Özdağ'a tepki gösterdi.

06 Şubat 2023 Pazartesi 00:05
Alperenler Ümit Özdağ'a tepkili

Alperen Ocakları Başkanı İnan Aktaş, İskilipli Atıf Hoca’nın kabri başında anma programına katılan Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a tepki gösterdi.

Aktaş, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi öncesinde gündeme dair yaptığı açıklamada, “İlimizin Valisini ihanetçi olarak suçlayarak hedef tahtasına koyan  Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ haddini aşmıştır. Ne yazık ki kendi hanesine bir kez daha kara çalmıştır. İlimizde takdiri hak eden özverili çalışmaları, mütevazı ve alçak gönüllülüğü ile Çorum halkının gönlünde büyük yer edinen Valimize hiyanet-i vataniye yakıştırması yapmak aymazlıktır, basiretsizliktir. Valimizi yedirmeyiz” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 08.02.2023 07:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Depremzedelere yardim edin, sacma haberleri birakin 2023-02-08 08:06:34

Yaptiginiz haberlere bak. Sacma salak haber yapacaginiza depremzedelere yardim edin. Binlerce insan ölmus, onbinlerce insan gocuk altinda, yaralilar var, evini , ailesini kaybetmis insanlar sokaklarda. O insanlara yardim edin, kampanya yapin. 97 yil once ölmus bir haini olmayan akliniz ile aklamaya calisacaginiza , yardim yapin insanlara. Habercim19 ne bicim sitesin sen, su yaptiginiz haberlere bi bakin, sacma sapan seyler. Aklinizsira cumhur ittifakina yalakalik yapiyorsunuz. Alperen ocaklari once merhum Muhsin Yazicioglunu kim oldurdu, onun muhakemesini yapsin, kimler Muhsin Yazicioglunu feto taseronlugu ile oldurtup BBP 'yi ele gecirdi onun pesine dussun. Iskilipli Atif'i bos verin, o sadece figuran, amac cumhuriyet dusmanligi.

Avatar
Ahmet 2023-02-08 12:29:29

Millet can derdinde, başlarım siyasetine!

Avatar
GÖREN GÖZ 2023-02-08 09:07:00

ÜMİT OZDAĞ DENEN JAPON KILIKLI İNSANLARIN YAPTIĞI GİBİ .CAMİ DE İMAMAMA,SAHADA VALİYE VE HATTA ÖLMÜŞE ÇAMUR ATIP FİTNE ÇIKARTAN ZAVALLI BİRİ GİBİ DAVRANMAYA DEVAM ETSİN BU ADAMIN BİRİ DİPLOMALARINI KONTROL ETSİN.BU BEYİN O BEYİN DEĞİL

Avatar
osmancikli 2023-02-08 17:14:09

birakin bu işleri ,deprem için yardim edin

Avatar
Idris Eroğlu 2023-02-08 17:26:26

Ümit özdağ'ı ALLAH'a havele ediyorum

Avatar
çorumlu 2023-02-09 01:58:12

ne kadar trol çok ya ...Allahtan korkun kuldan utanin