Amasya Şeker'e Çorumlu genel müdür

Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü hemşehrimiz Ali Namık Bostancı atandı.

08 Kasım 2021 Pazartesi 12:18
Amasya Şeker'e Çorumlu genel müdür

Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Ali Namık Bostancı atandı. Geanel Müdür Bostancı’nın AK Parti Grup Başkanı hemşehrimiz Naci Bostancı'nın kardeşi olduğu öğrenildi.

ALİ NAMIK BOSTANCI

Amasya doğumlu aslen baba tarafından Çorum İskilip’lidir. İlkokulu ve ortaokulu Suluova’da okudu. Liseyi Çorum un İskilip ilçesinde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinde göreve başladı. Tarım Kredi Kooperatiflerinde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yaptı. Genel Müdür olarak görev yaparken görevinden ayrıldı. Tarım Kredi Kooperatiflerinin iştiraklerinde başta Gübretaş A. Ş. olmak üzere pek çoğunda Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Bir dönem tarım ve hayvancılık faaliyetinde bulundu. Bostancı Evli ve üç çocuk babası.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-11-08 12:51:48

Naci Bostancı Çorumlu ama Amasya Millvekili, Çoruma ne gibi faydası var. Recep Tayyip Erdoğan Naci Bostancı'yı neden Çorum' dan değilde Amasya'dan milletvekili adayı göstermiştir. Recep Tayyip Erdoğan için Çorum çantada kekliktir. Recep Tayyip Erdoğan'nın Çorum umrunda bile değildir. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. Anlayana.....

Avatar
Çorum'lu 2021-11-08 12:58:22

Naci Ağbal Çorum'lu olduğunu söylüyorsunuz? Neden Naci Ağbal Çorum Milletvekili değil? Recep Tayyip Erdoğan için Çorum çantada keklik. Recep Tayyip Erdoğan için Çorum garanti.Recep Tayyip Erdoğan Çorum ve Çorumlulardan aldıkları oylar HARAM'dır HARAM. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar.

Avatar
Çorum 19 2021-11-09 10:57:08

Akraba olmasaydı atanacakmiydi