Antalya Hakimi oldu

Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serdar Softaoğlu, HSK tarafından Antalya Hakimliğine atandı

24 Ocak 2018 Çarşamba 09:41
Antalya Hakimi oldu

Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serdar Softaoğlu, Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) tarafından göreve iade edildikten sonra Antalya hakimliğine atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2. Dairesi, aralarında Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serdar Softaoğlu’nun da bulunduğu 7 yargı mensubu hakkında verilen görevden uzaklaştırma kararını 3 Ocak’ta kaldırmıştı.

Bu karar sonrası 1 yıl önce FETÖ’nün haberleşme ağı ByLock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle açığa alınan aralarında Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serdar Softaoğlu’nun da bulunduğu 7 isim mesleğe dönmüştü.

Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serdar Softaoğlu, HSK kararıyla Antalya Hakimliğine atandı.

Göreve iade edildiği açıklama Serdar Softaoğlu, “Devletime ve Türk Adaletine her zaman güvendim. Daha önce de olduğu gibi bu hain FETÖ’nün bir kumpası, bir oyunu daha bozuldu. Bunda emeği olan başta Av. Ali Aktaş ve Koray Peksayar’a olmak üzere devletimin bütün kurumlarına teşekkür ediyorum. Allah bu Devlete bu millete ve bize bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Allah Devletimize ve milletimize zeval vermesin, bu vatana ihanet eden alçakları da kahreylesin” diye konuşmuştu.

SUNGURLU

Son Güncelleme: 24.01.2018 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.