Antrenörlerden Zeki Gül'e ziyaret

Akademi Ligi’nde mücadele eden Çorum Belediyespor’un alt yapı antrenörleri Belediyespor Kulüp...

15 Ekim 2014 Çarşamba 17:15
 Antrenörlerden Zeki Gül'e ziyaret


Akademi Ligi’nde mücadele eden Çorum Belediyespor’un alt yapı antrenörleri Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti.


Akademi Ligi’nde bu sene ilk kez mücadele eden Belediyespor alt yapı takımının antrenörleri Zeki Gül’e takımla ilgili bilgiler verdi. U14 Takımı Antrenörü Selahattin Karaca, U15 Antrenörü Mustafa Doğan, U16 Antrenörü Alpay Ardık, U17 Antrenörü Hüseyin Eğer, U19 Antrenörü Selim Sümer, kaleci antrenörü Zafer Kıroğlu, Koordinatör Cemalettin Hoşgör ve Altyapı Sorumlusu Sinan Özdilli’nin katıldığı ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirten Kulüp Başkanı Zeki Gül, “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Coca Cola Gelişim Ligi Karadeniz Bölgesi'nde faaliyet gösteren Belediyespor futbol takımımız Akademi Ligi'nde başarılı sonuçlar almaktadır. Belediyespor, Çorum'daki kabiliyetli ve çalışkan gençlerin Türk futboluna kazandırılması açısından akademi ligi çok önem taşımaktadır.” dedi.


TFF Coca Cola Gelişim Grubunda 9 takımım bulunduğuna dikkat çeken Gül, Çorum Belediyespor’un bu takımlara karşı aldığı sonuçların büyük bir kazanım olduğunu vurguladı. Hem Çorum Belediyespor hem de diğer profesyonel kulüplere futbolcu yetiştirmek için bu tür çalışmaları önemsediklerine dikkat çeken Zeki Gül, özverili çalışmaları nedeniyle antrenörlere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.



Son Güncelleme: 15.10.2014 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.