Arasta için ilk somut adım

Çöplük Çarşısı için ilk somut adım nihayet atıldı. Konya'daki örnek ve benzer projenin sunumu bugün yapıldı

13 Haziran 2018 Çarşamba 16:02
Arasta için ilk somut adım

Uzun yıllardır restarosyanı konuşulan Çöplük Çarşısı için somut adım bugün atıldı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın sözünü ettiği Çöplük Çarşısı’ndaki Arasta için düşünülen projenin sunumu bugün yapıldı.

Turgut Özal İşmerkezi toplantı salonundaki sunuma, Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Arasta Projesi ile ilgili özel çalışma yapan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yusuf Ahlatcı ve ilgililer katıldı.

Sunum sırasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç’ın arasta esnafı ile yaptığı görüşmenin ardından Konya’da görülen örnek proje katılımcılara aktarıldı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın geçtiğimiz günlerde esnafla yaptığı görüşme sırasında verdiği bilgiye göre projenin ön hazırlığı  4.5 ay sürdü ve hazırlık aşamasında Arasta esnafı ile tek tek görüşüldü.

Son Güncelleme: 13.06.2018 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-06-15 00:46:58

Kimse kendini kandırmasın Çöplük bölgesi çorum'un önünü tıkayan ucube bir bölgedir, şehrin gelişmesinin önündeki engeldir, tarihi bir dokusu da yoktur. radikal bir kararla halledilmeli oradaki esnaf kardeşlerimizde asla mağdur edilmemelidir

Avatar
Ali 2018-06-17 20:25:36

Çöplük çarşısı taşınmalı veya yeraltına alınmalı, yeri de meydana katılmalı, pis kötü görüntüyü bozan bir çarşı