Arasta’da esnaf turu

Vali Sabri Başköy, Ayakkabıcalar Arastası ile çevre esnafını ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

05 Ekim 2013 Cumartesi 10:35
 Arasta’da esnaf turu

Vali Sabri Başköy, Ayakkabıcalar Arastası ile çevre esnafını  ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

İlk olarak arastada Dikici ve Kunduracılar Odası Başkanı olan İhsan Dalyan ile ayakkabı tamiri yapan Lütfi Aydın'ı ziyaret eden Vali Başköy, esnafın talep ve sorunlarını dinleyerek, kendilerine bereketli ve bol kazançlar diledi.

Hayvalı’ya ziyaret

Vali Başköy, arastadan sonra Çorum'un en eski leblebicilerinden biri olan Hayvalı Leblebi'nin sahibi Kadir Avşar'ı dükkanında ziyaret ederek, iş durumları hakkında bilgi aldı.

Talep ve beklentilerini doğrudan Vali Başköy’e aktarma imkanı bulan esnaf, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sanayici ve işadamlarını zaman zaman ziyaret ettiğini belirten Vali Başköy; "İmkanlar ölçüsünde tüm esnaf ve odalarımızı da ziyaret etmeye çalışıyorum. Esnafımızın kamu kurum ve kuruluşlarındaki, iş ve işlemleri sırasında herhangi bir sıkıntı, aksama veya sorun yaşayıp yaşamadıkları ve yaşadıkları sorunların çözüm kapsamında kendilerinden bizzat bilgi edinmiş oluyoruz." dedi.






Son Güncelleme: 05.10.2013 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.