Arefe günü mezarlıklarda kuran ziyafeti

Sungurlu Belediyesi arife günü mezarlıklarda Kuran-ı Kerim okuttu.

24 Haziran 2017 Cumartesi 19:37
 Arefe günü mezarlıklarda kuran ziyafeti


Sungurlu Belediyesi arife günü mezarlıklarda Kuran-ı Kerim okuttu.

Sarıtepe Mezarlığı'ndaki programa Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, program sonrası yaptığı konuşmada yaşamını yitirenlerin arkasından dua edecek insanların olduğunu belirterek, "Önemli olan geride, bizlere de dua 
edecek, bir Fatiha okuyacak nesiller bırakmak. Bu da yine bizlere düşüyor. Ne ekersek onu biçeceğiz. Belediye olarak ilçemizdeki bütün mezarlıklarda çeşitli çevre düzenlemeleri yapmaya devam ediyoruz. Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun" dedi.

Başkan Şahiner, daha sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda düzenlenen programa katıldı. Program sonrası mezarlıklarda incelemelerde bulunan Şahiner, mezarlıklarda bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.


 

Son Güncelleme: 24.06.2017 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165