Art arda tepkiler

Çorum'da Çevre Yolu İlim Yayma Kavşağı'nda yaşanan trafik kazaları ana muhalefetin gündeminde.

05 Ağustos 2022 Cuma 18:44
Art arda tepkiler

Çevre Yolu İlim Yayma Cemiyeti kavşağı'nda yaşanan trafik kazaları ana muhalefetin gündeminde.

Buhaarevler Kavşağı’nda vidanjörle kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişinin yaralanmasının ardından CHP’den art arda tepki açıklaması geldi.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, ‘Acil önlem, hemen şimdi’ başlıklı açıklamasında, yeni çevre yoluna dikkat çekti.

CHP Belediye Meclis Grubu Başkanı Tuncay Yılmaz da, yeni çevre yolu yapılana kadar bölgede gereken tedbirlerin acilen alınması gerektiğini kaydetti.

İşte o açıklamalar:

CHP İL BAŞKANI: ‘ACİL ÖNLEM HEMEN ŞİMDİ’

Çorum Çevreyolunda yine kazalar yaşandı. Kısa bir süre önce İlim Yayma Cemiyeti kavşağında yaşanan kazada iki canımızı kaybetmiştik. Dün gece yine kaza oldu, 3 kişi yaralandı. Bugün yine kaza oldu 6 kişi yaralandı.
Çevreyolu daha kaç kişinin canını yakacak? Hep söylüyoruz, yine söylüyoruz: Şehrin ortasında çevreyolu olmaz. Çorum'un ihtiyacı olan Kuzey ve Güney çevre yolu acilen projelendirme çalışmaları yapılmalı hayata geçirilmelidir. Çevre yolu yapılana kadar burada gereken önlemler derhal alınmalıdır. Çevreyoluna acil önlem! Hemen şimdi!”

CHP MECLİS GRUBU BAŞKANI: ‘AH ALMAYIN, DUA ALIN'

Geçtiğimiz aylarda belediye meclis toplantısında gündeme taşıdığımız İlim Yayma Kavşağı’nda geçtiğimiz günlerde yine ölümlü trafik kazası ve bugünde aynı yerde 6 vatandaşımızın yaralandığı trafik kazası meydana geldi.
İlim Yayma Kavşağı değil, artık 'ölüm yayma' kavşağı haline gelmiştir. Defalarca söyledik söylemeye devam edeceğiz, tedbir almadığınız, çözüm bulmadığınız her gün orada olan kazalardan sizler sorumlusunuz. Şehir içinde kalan Çevre Yolu alt geçitler, üst geçitler, battı çıktılar ve hatta güney çevre yolu gibi bir çok alternatif var iken, hiç birini yapmadan boş ve bir türlü gerçekleşmeyen vaatler vererek bu sorunu çözemezsiniz.

Milletvekillerinden, belediye başkanına, validen karayolları bölge müdürüne, kadar bir kez daha sesleniyoruz çevre yolundaki sorunu acilen çözün, ah almayın dua alın.”

Son Güncelleme: 08.08.2022 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-08-05 18:58:24

Muhalefet Milletvekili TUFAN KÖSE nerelerde söylermisiniz. Muhalefet Milletvekili TUFAN KÖSE ne iş yapar? TUFAN KÖSE ÇORUM İÇİN NE İFADE EDİYOR? Çorum bu kadar haksızlığa uğrarken Tufan Köse nerelerdedir?

Avatar
Aga 2022-08-05 19:24:47

Belediye başkanımız Filistin'e başkan olsun sen Çorum u birak Filistin'de rektör agirla

Avatar
tolga 2022-08-05 22:37:08

Cumhurbaşkanına sorunlarımızı taleplerimizi iletecek bir babayiğit aranıyor....

Avatar
Çorumsuz 2022-08-05 19:34:30

Bu kadar kaybın üstüne gider leblebi heykeli bitince önünde 50 kişiyle poz verir Başkan ve Vali falan şimdi... Yol sorunlu deyince yaya üst geçidi yapalım diyen adamlardan ne bekliyorsun ki..

Avatar
Abdullah 2022-08-05 20:00:24

Çocuklara futbol topu dağıtmayı iş zanneden bir yönetim. ( stadyum a turnikeyi unutmayın) ; Bunlar Recep T Erdoğan a ihanet ediyorllar .

Avatar
Ali 2022-08-05 19:57:42

Bu işleri düşünüp takip edecek vizyon sahibi idareci ( vali , vekil, belediye başkanı ) mı kaldı . Bu vali ve A Sami döneminde yeni bir yatırım mı geldi. ( Önceki kavşaklarda bunların emeği yok ) . Spor toto dan Dört basketbol sahası iki açık yüzme havuzu var o başka

Avatar
Sorumlu 2022-08-05 21:42:38

Belediye Bişkek caddesinin sonu 5.caddenin arkası ibrahimcayiri bağlarının başlangıç noktasının sağ tarafı.Yol çalışması yapıyor.Bir taraf ta binalar diğer tarafı villa ev arsaları yeni yapilnakta olan yol.Bu gün değil ama yarın işlek bir yol olacak ve genişletme imkanınız olmayacak.At arabası olan dönemdeki gibi dar yollar yapmayı ne zaman bırakacağız...Niçin yeni yapılan yolları 10. 20 yıl sonrasini düşünerek yapmıyoruz...yarın çok geç olacak.Gelin yolunbasinda bu işi çözelim

Avatar
Okur 2022-08-06 00:40:41

ALLAH akıl fikir versin bu yöneticilere bilselerdi sorumluluklarını bizden çoban bilem olamazmış derlerdi çobanı küçümsediğimden değil o hayvanlardan sorumlu bunlar insanlardan.

banner165