Aşgın 1 Mayıs için platforma çıkınca...

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, DİSK, KESK ve TÜRK-İş öncülüğünde Saat Kulesi Meydanı’nda düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarına katıldı.

01 Mayıs 2023 Pazartesi 15:12
Aşgın 1 Mayıs için platforma çıkınca...

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, DİSK, KESK ve TÜRK-İş öncülüğünde Saat Kulesi Meydanı’nda düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarına katılarak tüm işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

1 Mayıs kutlamalarınaBaşkan Yardımcısı İsmail Yağbat ile birlikte katılan Başkan Aşgın, platforma çıkarak bir de konuşma yaptı. Alanad bulunan herkesin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı tebrik eden Aşgın’ın bu tavrı CHP tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, CHP’li Meclis Üyesi Av. Ahmet Özdel Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın platforma çıkarak konuşma yapmasını eleştirdi.

Aşgın platform üzerinde yaptığı konuşmada “Hepimizin işçi bayramını tebrik ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içinde, kardeşce  bu şehre, bu ülkeye daha uzun yıllar hep beraber emekçiler olarak alın teriyle rabbim hizmet etmeyi hepimize nasip etsin diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

HAK-İŞ’İ DE ZİYARET ETTİ

Başkan Aşgın ayrıca Hak-İş’e bağlı Hizmet İş Sendikası Çorum Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Köroğlu ve sendika yönetimi nezdinde işçilerin 1 Mayıs bayramını kutladı.

Son Güncelleme: 01.05.2023 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2023-05-01 16:12:29

bu çapsızların eleştirmediği mi? var, dünyanın en iyi işinide yapsanız sizi destekleyecek değiliz diyen yöneticileri varken....

banner165