Aşgın AB toplantısında

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Avrupa Hareketlilik Haftası 2019 Yılı Kampanyası Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

21 Ağustos 2019 Çarşamba 15:30
Aşgın AB toplantısında

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Avrupa Hareketlilik Haftası 2019 Yılı Kampanyası Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

Avrupa Hareketlilik Haftası 2019 Yılı Kampanyası Bilgilendirme Toplantısı Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu himayesinde, AB Türkiye Delegasyonu iş birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ev sahipliğinde TBB hizmet binasında düzenlendi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politika Kurulu Başkan Vekili Dr. Şükrü Karatepe, TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in konuşmacı olarak yer aldı.

Aşgın, bu yılki teması, #Birlikte Yürüyelim# olan, Avrupa Birliği’nin bir girişimi olarak her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında başta AB ülkeleri olmak üzere tüm dünyada kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası Kampanya Tanıtım Toplantısına katıldığını duyurdu.

Son Güncelleme: 21.08.2019 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165