Aşgın Diyarbakır yolunda, Suriçi'ni görecek

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Diyarbakır’da sempozyuma katılacak, Suriçi restorasyon çalışmalarını inceleyecek.

25 Mayıs 2022 Çarşamba 20:15
Aşgın Diyarbakır yolunda, Suriçi'ni görecek

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Diyarbakır’da düzenlenen Uluslararası Sezai Karakoç Sempozyumu’na katılmak üzere bu kente gitti.

Aşgın, Diyarbakır Valiliği, Cihannüma, Dicle Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 26-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Sezai Karakoç Sempozyumu’na katılmak üzere yola çıktığını duyururken, güzergah üzerinde bulunan Malatya’da Ensar Vakfı Şubesi’ni de ziyaret ederek şube başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Küçük ve yönetimiyle bir araya geldi.

SURİÇİ RESTORASYONUNU İNCELEYECEK

Aşgın, Diyarbakır ziyaretinde Çorum Kalesi restorasyonu ve etrafında yapacakları kentsel dönüşüm çalışmalarını örneklik teşkil etmesi düşüncesiyle Diyarbakır Suriçi restorasyon ve kentsel dönüşümünü yerinde göreceklerini kaydetti.

Öte yandan Belediye Başkan Vekilliğine İsmail Yağbat görevlendirildi.

Son Güncelleme: 26.05.2022 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.