Aşgın gün verdi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yapımında sona gelinen tesisleri yerinde inceledi.

18 Nisan 2019 Perşembe 14:39
Aşgın gün verdi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yapımında sona gelinen tesisleri yerinde inceledi.

Belediye Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü, Alper Zahir ve Turhan Candan'ın yanı sıra birim müdürleriyle birlikte yapımında sona gelinen tesislerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın, Ulukavak ve Şehitler Parkı Spor Salonları, Bahçelievler Kültür Merkezi, Gülabibey Kültür Merkezi ve Meslek Yüksek Okulu yanına yapılan mahalle mescidi çalışmaları hakkında bilgiler aldı, tesislerin eksiklerinin tamamlanarak bir an evvel vatandaşın hizmetine açılması talimatını verdi.

Spor salonlarının ve kültür merkezlerinin bitme noktasına geldiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, şöyle dedi; “Çorum’a önceki belediye başkanlarımız çok güzel eserler kazandırdılar ve bizler de kazandırmaya devam edeceğiz. Yapımları devam eden ve tamamlanmaya yüz tutan tesislerimizi inceleme fırsatı bulduk. Özellikle spor salonlarımız bitme noktasına gelmiş. Çevre düzenlemeleri ve içerisinde bazı eksiklikleri var. Bu eksikleri bir an evvel tamamlayarak kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Öte yandan Bahçelievler ve Gülabibey Mahallesinde yer alan Kültür Merkezlerimiz de bitme noktasına geldi. Bu merkezlerimizin de eksiklerini tespit ederek en kısa süre içerisinde tamamlama gayreti içerisinde olacağız. Yine Meslek Yüksek Okulu yanında devam eden mescidimizin Ramazan ayı içerisinde tamamlanmasını arzu ediyoruz. İnşallah bu mescidimizi de kısa süre içerisinde hizmete açacağız”

Son Güncelleme: 19.04.2019 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih 2019-04-18 14:46:34

Başkanım yeni stadyumla kapalı spor salonu da biran evvel bitirilsin.

Avatar
mimari 2019-04-18 15:16:31

o aliminyum borular ne kadar göz tırmalıyor. keşke belediye mimarları bunları göz önünde bulundursa

Avatar
bilen kişi 2019-04-19 08:25:54

onlar aliminyum boru değil.havalandırma-iklimlendirme kanalı.Mimari bir imalat değil onlar.GÖRSELLİĞİNİ DEĞİŞTİREMEZSİN ONUN HESAP VAR KİTAP VAR.(MÜHENDİSLİK YANİ)

banner165