Aşgın'ı böyle karşıladılar

Başkan Aşgın, Hayvan Pazarında in­ce­le­me­lerde bulundu.

08 Ağustos 2019 Perşembe 15:37
Aşgın'ı böyle karşıladılar

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Hayvan Pazarı'nda in­ce­le­me­de bu­lu­na­rak, es­naf­la soh­bet et­ti ve vatandaşların ta­lep­le­ri­ni din­le­di.

Aşgın geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan ve hizmete giren Hayvan Pazarı’nı Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Veteriner İşleri Müdürü Mustafa Kalın, Zabıta Müdürü Fatih Sak ve çalışanlarla birlikte gezdi. Aşgın, pazarlığa da dahil olarak arabuluculuk yaptı.

Çorum’un bir çok ile göre modern bir hayvan pazarına sahip olduğunu belirten Aşgın, pazara gelen hayvanların ise mutlaka veteriner kontrolünden geçtiğini ifade etti. Aşgın, pazara getirilen hayvanların Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü veterinerleri tarafından denetimden geçtiğini, sabah erken saatlerde hayvan girişi ile başlayan denetimlerin, akşam saatlerine kadar devam ettiğini vurguladı.

Aşgın pazarda bulunan vatandaşların ve esnafın da Kurban Bayramı’nı kutladı.

Son Güncelleme: 08.08.2019 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165