Aşgın iddialı konuştu

Çorum Belediyesi Refakatçi Misafirhanesi'nin açılışında konuşan Başkan Aşgın, “Bizim ölçeğimizde hiçbir ilde bu hizmet yok.”dedi.

12 Temmuz 2021 Pazartesi 16:22
Aşgın iddialı konuştu

Çorum Belediyesi Refakatçi Misafirhanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bizim ölçeğimizde hiçbir ilde bu hizmet yok.”dedi.

16 ODALI MİSAFİRHANE

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine çevre il ve ilçelerden tedavi olmak için gelen hastaların yakınları, tedavi süresince Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen 16 odalı misafirhanede konaklayabiliyor.

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında hizmete sunulan Refakatçi Misafirhanesi’nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi.

PROTOKOL ORADAYDI

Otel konforunda ücretsiz hizmet veren misafirhane için açılış töreni düzenlendi. Törene Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Garnizon Komutanı Albay Ferhan Işık, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve davetliler katıldı.
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın törende yaptığı konuşmada misafirhanenin kısa süre önce hizmet vermeye başladığını ve bugüne kadar 407 vatandaşın hizmetten yararlandığını söyledi.

SEÇİM VAADİYDİ

Refakatçi Misafirhanesi’nin en önemli seçim vaatlerinden biri olduğunu anlatan Aşgın, “Misafirhanemiz, Çorum ölçeğindeki iller arasında ilk kez yaptığımız bir hizmet. Vatandaşlarımız son derece memnun. Değişik illerden, ilçelerden, köylerden vatandaşlarımız muayene için geliyor, tahlil yaptırıyor, sonuçlarını ertesi gün alabiliyor. Allah korusun buradan geçerken kaza yapıyor, yaralı hastanede yatıyor, yakınları araçları otel gibi kullanmak zorunda kalıyor, banklarda yatıyor. Bizim şehrimiz sevginin, kardeşliğin şehri, sahabeler şehri. Buna müsaade edemezdik, etmedik.” diye konuştu.

‘BİZİM ÖLÇEĞİMİZDE HİÇBİR İLDE BU HİZMET YOK’

Aşgın, tesisin odalarının lüks otel odalarını aratmadığını belirterek, “Her odada televizyon, buzdolabı, terlik, banyo için ihtiyaç duyulan her şey var. Vatandaşlarımız bu hizmetten tamamen ücretsiz şekilde yararlanıyor. Bizim ölçeğimizde hiçbir ilde bu hizmet yok. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadesini kullandı.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya da, konuşmalarında Çorum Belediyesi’nin gönül belediyeciliği anlamında önemli bir yatırımı hayata geçirdiğini bildirdi.

ÇOK ANLAMLI BİR HİZMET

Vali Mustafa Çiftçi de, Çorum Belediyesi’nin Refakatçi Misafirhanesi ile kente katma değer sağladığını söyledi. Misafirhanenin çok anlamlı olduğunu belirten Çiftçi, “Bu yatırımı çaresizlik içinde olan insanların daha iyi takdir edeceğini düşünüyorum. Bu hizmetin ilimize ve insanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından refakatçi misafirhanesinin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından davetliler tesisi gezdi.

Son Güncelleme: 12.07.2021 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Mert 2021-07-12 17:41:09

Başkan ve Ahmet Sami Ceylan neden maske takmıyor?

Avatar
Çorumlu 2021-07-12 17:56:28

KONYA merkez ilçe belediyenin öncülüğünde yapılan Toplu konut kooperatif projelerinin Çorumda da. uy ğ uyğulanması yönünde araştırma ve çaba gösterilmesi dileği ile tek kalıp, site şeklinde sosyal donatısı olan 1/4 ü peşin kalanı12 faiz uygulamadan taksitle ( faiz sayısı kanunlarda belirtiliyor) bir çaba Çorum dışında oturup hatta Çorumda ikamet edip ev sahibi olmak isteyen yığınla insan var.

Avatar
KOŞ SEVİM koş 2021-07-12 23:11:36

Çorum Belediyesi iyi bir hizmet yapmış. Lakin kafamda deli sorular var.
1- Kaç lira harcandı buraya
2- Buranın sorumlusu kim olacak
3-Evlilik cüzdanı sorulacak mı kalanlardan
4-İmam nikahlı eşi ile gelenin durumu ne olacak
5-Listeyi kim tutacak kayıtlARI KİM YAPACAK
6- Belediyenin gayri resmi oteli ya da buluşma yeri olma ihtimaline karşı tedbir alınacak mı?
7- İlimizde bir turnuva var ya da Hitit festivali var dışarıdan gelen konuklarda burada yatırılacak mı?
8- Halil Başkan bir iş yaptın umarız hastane bahçesindeki saat kulesi maketi gibi javascript:void(0)olmaz.
9- Burada hangi partililerin çocukları istihdam edilecek...

Avatar
İhale 2021-07-13 09:58:07

Yeni Belediye İhalesi neden sonuçlanmadı 22 gün oldu.Sonuçlanması bu kadar zor mu ?

Avatar
adsız 2021-07-13 22:53:03

Evet sıra geldi hastane önünde öğle saatinde hasta ve yakınlarına çorba dagitilmasina