Aşgın mührü aldı

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın devir teslim için belediye binasında

05 Nisan 2019 Cuma 14:41

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, bugün makama oturdu.

Hıdırlık Camii’nden yapılan duanın ardından mazbatasını alan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, daha sonra taş binaya geldi. Belediye Binası önünde mehter marşı ile karşılanan Belediye Başkanı Aşgın birim müdürleri ile tek tek tokalaştı. Zeki Gül ve Aşgın daha sonra birlikte balkondan vatandaşları selamladı.

Belediye Başkanı Zeki Gül bugüne kadar bazan nefer, bazan amir, bazen de başka şekillerde Çorum’a hizmet ettiğini, bundan sonra da hizmete devam edeceğini vurgulayarak, “Çorum ve Çorumluyu seviyoruz. Çorumlu kardeşlerimizden memnun ayrılıyoruz.” sözleri ile çalışma arkadaşlarından helallik diledi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da konuşmasına şimdiye kadar Çorum’a hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek başladı. Başkan Zeki Gül’den de her zaman abi olarak destek gördüğünü dile getiren Aşgın, kendisine yeni hayatı için duacı olduğunu söyledi.

“Makamlar gelip geçicidir. Nice başkanlar gelip geçti” diyen Aşgın, “Yeniden bismillah diyoruz.” diye konuştu. Aşgın daha sonra tüm parti teşkilatlarına, milletvekillerine de verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.  

Aşgın, “15 mahallemize oy verdi vermedi, benim gibi düşünüyor düşünmüyor demeden Allah rızasını kazanmak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Bütün mahallelerimizi bir, eş, kardeş göreceğiz. Bundan bütün Çorumlular emin olsun. Artık söz bitti, icraat zamanı. Artık aşkla, şevkle, büyük bir heyecanla artık bunları yapma zamanıdır. Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma. Hayırla tamamına erdir. Duamızı budur.” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

MAKAMDA MÜHÜR TESLİMİ

Makama geçildikten sonra Zeki Gül,   mührü Belediye Başkanı Aşgın’a teslim etti. Gül, buradaki konuşmasında da, “Emaneti emin ellere veriyoruz. Cenabı Allah hizmetinde kendine yardım etsin.” dedi.

Belediye Başkanı Aşgın ise, “Adaletle yönetmek, işi ehline vermek, bütün işimizi istişare ile yapmak zorundayız. Allah şahittir biz bu imtihanı geçmek istiyoruz. Yanlış iş yapmamaya çalışacağız. Allah’ın rızası dışında işlere tevessül etmeyeceğiz. Bütün çalışma arkadaşlarımızdan istediğimiz yanlış yola girdiğimiz takdirde bizi ikaz etsinler. Vebal hemşehrilerimde. Ben bu imtihanı kazanmak istiyorum. Yanlış yaptığımızda düzeltmezseniz vebal sizde. Dilinizle, elinizle bizi uyarın. Rabbimin rızasına uygun bir işe imza atacaksam elim kırılsın. Herkes ölüp gidecek ve hesaba çekileceğiz. Bu dünya kimseye kalmayacak. Makamların mevkilerin peşinde Allah bizi rezil edecekse canımızı alsın. Birlikte kazanalım bu imtihanı. Tekrar Zeki Gül başkanıma teşekkür ediyorum. Her zaman tecrübesinden faydalanacağımız bir abimizdir." dedi.

BESMELE İLE İLK İMZASINI ATTI

Başkan Aşgın ilk imzasını belediye başkanlığına seçildiğini bildiren Çorum Valiliği'ne yazılmış yazıya imzayı attı. Aşgın, “Biz bu işin hizmet kısmındayız. Makam aracı ve koltukla işimiz yok. Gece gündüz bu millete hizmet edeceğiz.  İlk imzamızı da besmele ile atıyoruz. Attığımız tüm imzaları rızasına uygun imzalardan eylesin.” dedi.

Son Güncelleme: 08.04.2019 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2019-04-05 19:57:57

Emanetçi başkan Zeki Gül'ün tek derdi Ankara bir müdürlük kapmak. Bu amacı daha öncede vardı onun hizmet yapmak millete faydalı olmak gibi derdi hiç olmadı.

Avatar
Cengo 2019-04-06 00:22:28

Arkadaş emanetcide Allah korkusu kuldan utanma.yok.başkan olacam.diye.600 bin tllik.kahve dağıttı bu zeki.bide.muslümanmış

Avatar
Şamil 2019-04-05 22:56:08

Emanetçi son Deme kadar Aşgına Çelme atmakla meşgülken Şaşkının Hep yanımda oldu demesi manidar ...Emanetçi Çorum’un Gelmiş geçmiş en kurnaz Belediye Başkanı olarak tarihteki yerini alacak ..Ey Emanetçi bak Oyuncağın gitti elinden ...

Avatar
Mertçe 2019-04-06 19:28:47

Emanetçi başkan maaşlarını sanki cebinden veriyormuş gibi adamlar aldı ben vatandaş olarak hem Zeki Gül'e hemde aldıklarına hakkımı helal etmiyorum.Çünkü zamanında Ak partiye düşmanlık beslemiş adamları işe aldı. CENGO rumuzlu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.

Avatar
Ömer 2019-04-09 21:29:47

Hayırlı olsun. Allah güzel işler yapmayı nasip etsin.

banner165