Aşgın’a iki soru

Aşağı Sanayi Çelik Sokak’tan Millet Bahçesi'ne yeni yol açtıklarını duyuran Başkan Aşgın'a takipçilerinden iki soru geldi.

19 Temmuz 2019 Cuma 00:29
Aşgın’a iki soru

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aşağı Sanayi Çelik Sokak’ta yeni yol açarak alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Sanayiden Millet Bahçesi’ne bağlantıyı sağlayacak yeni yol çalışmasını sosyal medya hesabından duyuran Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a takipçilerinden iki soru geldi.

İşte o iki soru:

*Sanayi ne zaman kalkacak.?

*Sayın Başkanım: iyi hoş da bu önü kazılan dükkandaki esnaflar ne olacak? Bununla alakalı kimsenin bir şey dediği yok. Bir haftadır iş yapamıyoruz. Buna da bir açıklık getirsek iyi olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
izah edelim 2019-07-19 10:06:29

Dükkanın önüne çukur kazılıyorsa,burada iş yapmayın ve aç kalın,nihayetinde bu mekanı terk edin demektir.Mevcut belediye başkanına oy verip,bu davranışa maruz kalan vatandaş için çok acı veren ve düşünülmesi gereken bir durumdur.

Misafir Avatar
Alışmak lazım 2019-07-20 08:35:31 @izah edelim

İş yapmak zormuş değilmiiiii. Zamanında iş yapanları kapalı kapılar arkasında acımasızca eleştirenlerin helalleşecekleri kişiler olduğunu düşünüyorum.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Hey Mübarek 2019-07-19 12:16:01

Şu mübarekteki güzelliğe bak, Nur Nur.

Avatar
Hasan yıldırım 2019-07-19 22:03:33

Herkes mağdur edebiyatı yapıyor,yol yapılıyor esnafa hizmet sunuluyor hurdacıların içinden geçip millet bahçesine gidicen

Avatar
Teacher 2019-07-20 13:01:18

Yöneticinizde güzel surat arıyorsanız top model birini de çekebilirsiniz. Vicdani ve ahlakı yakışıklı olmalı. Müslüman ümmetine Particilik yapmamalı. Torpille ise girmis herkesi kovmalı da öyle gorelim yakışıklı kim güzel surat kim

banner165