Aşgın’dan ilk değerlendirme

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, anket ve kamuoyu araştırma sonuçlarına ilişkin değerlendirme yaptı.

31 Aralık 2022 Cumartesi 21:03
Aşgın’dan ilk değerlendirme

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın2022 yılı içerisinde pek çok alanda yapılan anket ve kamuoyu araştırmasında Çorum Belediyesi’ne ve şahsına gösterilen teveccühün gurur vesilesi olduğunu açıkladı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 2022 yılında Çorum Belediyesi’nin çok önemli işler yaptığını, yaptıkları çalışmalarla Çorum’u hak ettiği hizmetlerle buluşturduklarını belirterek, 2023’te daha güzel hizmetlerle Çorum halkına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Aşgın, göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalarla altyapıdan parklara, yenilenebilir enerji kaynaklarından asfalt çalışmalarına, sosyal belediyecilikten şehir estetiğine yönelik çalışmalara, spordan sanata kadar Çorum halkının beklenti ve talepleri doğrultusunda çok güzel hizmetler ürettiklerini vurguladı.

Aşgın, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Çorum’umuzda adeta destan yazıyoruz. Gençlerimize, kadınlarımıza, özel bireylerimize, yaşlılarımıza, kısaca toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalar yürütüyoruz. 2022’de gece gündüz çalışarak şehrimize kazandırdıklarımızı, 2023’te de durmadan, yorulmadan daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olacağız. 2022 Çorum için çok güzel geçti, inşallah 2023 daha güzel çalışmaların, insanlarımıza daha çok hizmet ettiğimiz bir yıl olacak.” ifadelerini kullandı.

‘HEMŞEHRİLERİMİZİN TEVECCÜHÜ EN BÜYÜK MOTİVASYONUMUZ’

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, göreve geldikleri günden beri yaptıkları çalışmaların Çorum halkı tarafından benimsenmesini ve Çorum halkının duyduğu memnuniyetin kendilerini daha çok çalışmaya yönlendirdiğini ifade etti.

2022 yılı içerisinde pek çok alanda yapılan anket ve kamuoyu araştırmasında Çorum Belediyesi’ne ve şahsına gösterilen teveccühün gurur vesilesi olduğunu ifade eden Başkan Aşgın, “2022 Çorum için çok güzel anılarla geride kalıyor. Projelerimizin yaklaşık yüzde 74’nü tamamladığımız bir yıl oldu. Her şeyden önemlisi de bu hizmetlerimizden vatandaşlarımızın büyük oranda memnuniyetlerini ifade etmesi, yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlerde sürekli en başarılı iller arasında gösterilmesi bizi gururlandırdı. Bir araştırma şirketi tarafından birkaç gün önce ilan edilen sonuçlar da bunu tasdikler nitelikte. Türkiye genelinde oyunu artıran 6 belediyeden biriyiz. AK Partili belediyeler içerisinde 7'nci Türkiye geneli ise 16. sırada yer alıyoruz. İnşallah 2023’te daha çok çalışacak, hemşerilerimizin talep ve beklentilerini daha çok karşılayacak, Çorum’umuz için daha çok hizmet edeceğiz.” şeklinde konuştu.

OY ORANINI ARTIRAN 6 BAŞKAN ARASINDA

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bir araştırma şirketine göre Türkiye genelinde 51 il belediyesi arasında 2022 yılının en başarılı 16’ıncı il belediye başkanı oldu. Aşgın aynı zamanda 2019 yerel seçimlerindeki oy oranını anket sonucuna göre artıran 6 belediye başkanı arasında yer aldı.

Son Güncelleme: 31.12.2022 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-12-31 22:31:44

Fazla reklam özellikle sıradan faaliyetlerin reklamından bıktık artık. Belediyeler anketini yapan firmanın nasıl çalıştığını tüm ülke biliyor. O yüzden tadında bırakmak lazım.

Avatar
Sorumlu 2022-12-31 21:39:23

Bak kardeşim Doğalgaz saatini Gaz şirketi.Elektrik saatini dağıtıcı firma değiştiriyor ve hiç ücret ödeniyor...Su sayacina gelince 10 yılın doldu yeni sayaç alacaksın belediyeye gideceksin sokme takma parası alacaksın.Agustos 2021 yılında Anayasa mahkemesi konuda davaciyi bu konuda hakli buldugu halde resmi gazetede yayınlandıktan 9 ay sonra uygulanacak dediği halde hala siz abonelere yazı gonderiyorsunuz.10 yılın doldu değiştir.Yoksa su kadar para cezası...Madem öyle mahkeme kararında geçtik süresi dolanın saatini değiştirin ücretini faturaya yansıtın...Milleti işinden gücünden etmeyin...Eski sayacinizi belediyeye bırakırsanız sökme takma parası alinmayacaktir.Bunlar olmamalı diye dusunuyorum...Belediye vatandaşın işini kolaylastirmali diye düşünüyorum.

Avatar
Kenan 2022-12-31 22:01:43

Eski bina müze, eski çok katlı bina BİLGEHANE ( tüm eğiticiler, eğitim materyalleri belediyeden karşılanan ders ve geleceğe dönük kurs merkezleri) olarak yapılması düşünülmelidir.
Belediye binası önüne kasımpatı dikilmeli çok güzelr rankleri mevcut