Asım Balcı sözünü tuttu

Ankara Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz...

31 Ekim 2015 Cumartesi 10:48
Asım Balcı sözünü tuttu

Ankara Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'nın girişimleri ve Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Çorumlular'a hediye edeceği Ankara Çorum Evi'nin temeli atıldı.


Erol Taşkan imzalı habere göre, 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak olan Çorum Evi'nin tüm çalışmalarını bizzat takip eden hemşehrimiz Asım Balcı, Çorumlular'ın heyecanla beklediği Çorum Evi'ne büyük önem veriyor.


"Sayın Başkanımız Melih Gökçek'in Çorumlular'a hediyesi olan Çorum Evi'nin temel çalışmaları başladı.  Ankara'nın en kıymetli yerlerinden birisi olan Altınpark'ta, doğayla içiçe olan Çorum Evi, özgün mimarisi ile farkını ortaya koyacak. Kıymetli hemşehrilerimin Ankara'da yürüteceği tüm sosyal ve kültürel faaliyetlerin merkezi olacak olan Çorum Evi, tüm hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun. Başkanımıza bu değerli hediyesi için şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Allah güzel ve başarılı hizmetlere vesile kılsın." dedi.


Her bir ayrıntısında özel tasarım olan Çorum Evi, tüm Çorumlular tarafından da heyecanla bekleniyor.

Son Güncelleme: 26.07.2018 00:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165