Asırlık sorun çözülüyor

Osmancık Belediyesi tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları kapsamında devam eden su şebeke hat değişiminin tüm hızıyla sürdüğü belirtildi.

03 Ekim 2013 Perşembe 20:21
 Asırlık sorun çözülüyor

Osmancık Belediyesi tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları kapsamında devam eden su şebeke hat değişiminin tüm hızıyla sürdüğü belirtildi.

Osmancık Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Osmancık'ta büyük alt yapı projesi kapsamında başlatılan ve 30 milyon TL değerindeki alt yapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, çalışma alanlarında incelemelerde bulunarak vatandaşları bilgilendirdi.

İlçenin tarihi problemlerinden birisi olan alt yapı için geçtiğimiz Ekim ayında başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Başkan Yazıcı, kanalizasyon şebeke hatlarının tamamlandığını ve şimdi ise su çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. 58 kilometre içme suyu, 5 kilometre yağmur suyu ve iki adet hacimleri onar kat artırılan modern içme suyu depolarının yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Yazıcı, “Hedefimiz ilçemizin 50 yıldır kullandığı kanalizasyon ve içme suyu şebekelerini değiştirmekti. Bu kapsamda yüz yıllık bir problemi çözüme kavuşturacak ve yine aynı şekilde yıllardır sorunuz çalışacak bir hattı hizmete sunacağız. Alt yapı çalışma alanlarında hem vatandaşlara hem de bölgeye sıkıntı veren bir yatırım. Çok maliyetli ve aynı zamanda görünmeyen bir iş. Ancak biz zaruri ihtiyaçları gidermeye talip oldu. Gösterişe değil. Bu nedenle alt yapıya verdiğimiz önem nedeniyle 30 trilyonluk yatırımı ilçemize kazandırıyoruz.” dedi.

Su şebeke hat değişimlerinin şehir merkezinde sürdüğünü ifade eden Başkan Yazıcı, kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlandığı alanların asfaltına kavuşturulacağını sözlerine ekledi.






Son Güncelleme: 04.10.2013 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.