Asker adaylarına duyuru

Şubat 2019 er celbinde silah altına alınacak yükümlüler için duyuru yayımlandı.

24 Ocak 2019 Perşembe 00:33
Asker adaylarına duyuru

Milli Savunma Bakanlığı Askere Alma Genel Müdürlüğü, Şubat 2019 er celbinde silah altına alınacak yükümlüler için bir duyuru yaptı.

Çorum Valiliği’nden gönderilen açıklamaya göre, Şubat 2019 celp döneminde 1999 doğumlu ve bunlarla işleme tabi er statüsündeki yükümlülerden kayıtlı olduğu askerlik şubesinin genel celp durumu Şubat 2019 olanlar, celp dönemi Şubat 2019 olmadığı halde Şubat 2019 celp döneminde silah altına alınmak isteyen yükümlülerden talepleri uygun bulunanlar ile erteleme ve sevki tehir şartlarını kaybedenlerin sevke tabi tutulacağı bildirildi.

Sevke tabi tutulanların sevk edileceklerdi sınıf ve eğitim merkezleri ile hangi grupta silahaltına alınacaklarını askerlik şubeleri ve e-devlet üzerinden öğrenebileceklerinin hatırlatıldığı açıklamada sevk işlemini yaptırmayanların bakaya işlemine tabi tutulacağı kaydedildi.

Son Güncelleme: 24.01.2019 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.