Askerimize böyle destek verdiler

Sungurlu'da özel bir okulun öğrencileri Komanda Marşı okuyarak askerimize destek verdi

14 Şubat 2018 Çarşamba 11:59
Askerimize böyle destek verdiler

Çorum'un Sungurlu ilçesi Özel Dünya Sağlık Koleji öğrencileri, Afrin’ de görev yapan askerlere destek olmak amacıyla hep bir ağızdan Komando Marşı’nı okudu.

Sungurlu Özel Dünya Sağlık Kolejinde öğrenim gören 150 öğrenci, Afrin’ de görev yapan askerlere destek olmak amacıyla okul konferans salonunda bir araya gelerek hep birlikte Komando Marşı’nı okudu.

Afrin operasyonunda görev alan Mehmetçiklerimize bir nebzede olsa moral vermek amacı ile böyle bir çalışma yaptıklarını belirten okul müdürü Emrah Kara "Vatan, Bayrak, Millet aşkıyla yetiştirdiğimiz öğrencilerimizle Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu hissetmeleri için öğrencilerimizle yapmış olduğumuz bu güzel çalışmayla Şanlı Askerlerimizin her daim duacılarıyız.’’ ifadelerinde bulundu.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.