‘Aşkla Çalışıyoruz’ mesajı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya geldi, 'Aşkla Çalışıyoruz' mesajı verdi.

31 Ocak 2021 Pazar 12:42
‘Aşkla Çalışıyoruz’ mesajı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Buhara Kültür Merkezindeki toplantıda tüm birim müdürleriyle birlikte başkan yardımcıları da yer aldı.

Çorum Belediyesi olarak Çorum halkına en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını ve bu hizmetlerdeki kaliteyi daha da artırmak için düzenli olarak değerlendirme ve istişare toplantıları yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, tüm birim müdürlerinin aşkla çalıştıklarını söyledi.

Birim müdürlerinden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Aşgın, bu tür toplantıların hizmet kalitesinin artması, Çorum’a daha iyi hizmet vermek adına büyük önem taşıdığını vurguladı. Başkan Aşgın, “Tüm müdürlüklerimiz işlerini layıkıyla yapmaya gayret ediyor. Birim müdürlerimize bu anlamda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediyemiz 7 gün 24 saat hizmet veren bir kurum. Bu nedenle personelimizin motivasyonunu üst seviyeye çıkaracak çalışmaları da hayata geçiriyoruz. İstişare ve değerlendirme toplantılarımız çok verimli geçiyor.”dedi.

ÖNCELİĞİMİZ HİZMET

Çorum Belediyesi olarak yılın her günü tüm cadde ve sokaklarda, tüm Çorum halkına hizmet etmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Aşgın, “Mesai arkadaşlarımızın emeğini göz ardı edemeyiz. Mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden işini aşkla yapan çalışma arkadaşlarımızın yaptığı işler hemşehrilerimizin de takdirini topluyor. Bizim önceliğimiz hemşehrilerimize hizmet etmek. Bu hizmetlerimizin kalitesini birimlerimizin arasındaki dayanışma artırıyor. Her müdürlüğümüz birbiriyle işbirliği içerisinde çalıştıkça hizmet kalitemiz daha da artacaktır.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra başkan yardımcıları ve birim müdürleri yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2021-01-31 13:03:05

1-2si dışında maskeli yok. Biri corona olsa tüm belediyr yönetimi corona olur. Böyle de sorumlu belediyecelik. Kimler şehri yönetiyo

Avatar
Torpil vaarrr 2021-01-31 19:59:58

Sayın başkan akp kadin kolları üyesi bayanları tüm kadın kültür merkezlerine onlarca müdürü sekreteri hizmetliyi kadrolu memur yaptın ve hepsine bomboş kurumlarda oturup maaş alıyorlar. Bu parada herkesin hakkı var. Ben böyle ask görmedim zira baskanim

Avatar
Bay bilen.! 2021-01-31 14:13:54

Başkanım nasıl aşkla çalıştığınızı biliyoruz; Türkiyem'de teksin. Suya zam yapmayıp faturasına zam yaparak nasıl fedakarca aşkla çalıştığınızı memleket gördü ve "Dediki senin yaptığını Çorum'lu yapmaz" dedi!

Avatar
Ask'i Memnu 2021-01-31 16:25:11

Aşk ile ÇALişiyorsun. Su yok su. Yaz gelince millet kapiniza dayanir o zaman zam mi yapcaksiniz yoksa millete aşk ile sarilacakmisiniz merak ediyoruz tüm Çorum olarak.

Avatar
Nedir 2021-02-01 01:29:11

Ne yaptığını anlat.Hikaye değil. Çöpludeki kaçak tekke camisini ne zaman yıkıp yolu açacaksın?

Avatar
Çorum 2021-02-01 21:30:40

3 tane zengin için bir ayakkabıcılar arastasini yıkamadınız aşk la çalışıyorsun, giderim Cumhurbaşkanın kapısında yatar ayakkabıcılar arastasini yıkarım bu ayıp yeter

banner165