Ata Caddesi’nde alt yapı

Çorum Belediyesi Ata Caddesi'nde alt yapı çalışması yapıyor

04 Temmuz 2018 Çarşamba 17:59
Ata Caddesi’nde alt yapı

Çorum Belediyesi şehrin alt yapısını güçlendirmek için içmesuyu, kanalizasyon, yağmursuyu ve drenaj hattı çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Ata Caddesi’nde başlatılan içmesuyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Gül, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Zübeyir Tuncel’den yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun da inceleme gezisine eşlik etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Ata Caddemizde hummalı bir çalışma başlattık. Caddemizde içmesuyu ve kanalizasyon hattını hem yeniliyor hem de ileriye dönük olarak boruların çapını büyütüyoruz. 1400 metre kanalizasyon çalışması, 1100 metre ise içmesuyu hattı çalışması yapacağız.

Ata Caddemiz ile ilgili vatandaşlarımız bizden caddemizi yenilememizi istediler. Biz yolun üzerini bu şekilde asfaltlasaydık daha sonra tekrar kazmamız gerekirdi. Bu şekilde yapacağımız bir çalışma belediyemizi, devletimizi, milletimizi zarara uğratmak demek. Alt yapı çalışmalarında bu tür bir yöntemi tercih etmiyoruz.  Biz ilk önce alt yapımızı tamamlayalım sonra asfaltımızı yapalım diyoruz. Öyle de yapıyoruz. Burada yapacağımız çalışma esnasında vatandaşlarımıza bazen sıkıntılar olabilir. Şimdiden ben vatandaşlarımızdan  özür diliyorum. Ama sağlıklı bir alt yapı için bunlar gerekli çalışmalar. Ben müteahhit arkadaşlarımdan burayı en kısa sürede yapmalarını istiyorum. Biz bu çalışmalarımızı uzun süreli hizmet ve uzun süreli yolda konfor için yapıyoruz. Çalışmamız tamamlandığında Ata Caddesi esnaflarımız, vatandaşlarımız çok daha güzel bir yola kavuşmuş olacak. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2018-07-05 10:54:51

ALLAH tan korkun hersene aynı yerler kazılıyor yok böyle bir israf ne bitmezmiş alt yapı, parklara beton atmalar , ondan sonra stadın yerini imara açacaz para yok diye demeç veriyorsunuz. Rabbim öbür dünyaya bırakmaz inşAllah hesabını verirsiniz