Ataması yapılmayan öğretmenlere destek

Ataması yapılmayan öğretmenlerden bir grup, Türk Eğitim-Sen Çorum Şubesi’ni ziyaret ederek bir rapor sundular.

01 Mart 2015 Pazar 13:34
 Ataması yapılmayan öğretmenlere destek


Ataması yapılmayan öğretmenlerden bir grup, Türk Eğitim-Sen Çorum Şubesi’ni ziyaret ederek bir rapor sundular. Ziyarette Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Selim Aydın’la yaptıkları görüşmede Mart ya da Nisan ayında yapmayı düşündükleri büyük eylem için destek istediler.


Türk Eğitim-Sen'in yıllardır ataması yapılmayan öğretmenlerin mücadelesine destek verdiğini ve ataması yapılmayan öğretmenler ile birlikte yaptıkları eylemlerin bunun en güzel örneği olduğunu söyleyen Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Selim Aydın, “Türk Eğitim-Sen olarak dün ve bugün olduğu gibi yarında ataması yapılmayan öğretmenlerin yanlarında olacağımızı özellikle belirtmek istiyoruz.


Dün 'İnşallah biz hükumetimizi kurduğumuzda bütün öğretmenleri göreve başlatacağız ve öncelikli olarak eğitim sorununu çözeceğiz' diyenler bugün de güvercinlerin yem beklediği gibi iş bekliyorsunuz diye  atanamayan öğretmenlere sesleniyorlar. 12 yıldır eğitim çalışanlarını sevmediler, sevmek de istemediler. Ataması yapılmayan öğretmen sayısı 350 binlere ulaştı. Ataması yapılmayan, işsiz geçen gençlerimizin sorununun çözümü için bu işe kafa yoran insanlara ihtiyaç bulunmaktadır. Biz Türk Eğitim-Sen olarak bunu sürekli gündemde tutmaya çalıştık. 40 bin atama talebiniz için yapacağınız eylemde Türk Eğitim-Sen yanınızda olacaktır.” dedi. 




Son Güncelleme: 01.03.2015 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.