Atatürk'ü anıyoruz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölüm yıldönümünde düzenlenen programlarla anılacak

09 Kasım 2018 Cuma 22:34
Atatürk'ü anıyoruz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıldönümünde anıyoruz. Tüm yurtta olduğu gibi Çorum’da Atatürk'ü Anma programı bugün gerçekleştirilecek.

Anma programı Atatürk Anıtı’nda çelenklerin sunulması, Atatürk ve şehitler için saygı duruşu, İstiklal Marşı ile bayrağın göndere çekilmesi ve yarıya indirilmesi ile başlayacak.

Anıttaki törenden sonra Devlet Tiyatro Salonu’nda Atatürk Resimleri sergisi açılacak.

Aynı salonda devam edecek anma programında, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün önem ve anlamını belirten konuşma, Atatürk’ün lider kişiliğinin anlatılması ve 10 Kasım Atatürk Oratoryosu sunulucak.

Son Güncelleme: 10.11.2018 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Namık 2018-11-10 00:50:39

Allah rahmet eylesin. Toplum olarak gerçeği artık daha iyi anlıyoruz, yıllarca yapılan ayrıştırma tam tersine döndü. gerçek türk bu vatan uğruna bir çivi çakandır

Avatar
Ferhat 2018-11-10 09:44:10

Allah Teala, Atatürk’e bu vatana yaptığı her şeyin karşılığını ahirette bin misliyle versin. Amin. Hepimize de onu gerçek manasıyla anlama basireti versin, amin.