‘Ateş yüreğimizi yaktı’

CHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, “Kayseri’de alçakça saldıran hain terör örgütünün bombalı terör saldırıları sonucunda şehit düşen güvenlik güçlerimize, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

17 Aralık 2016 Cumartesi 18:14
‘Ateş yüreğimizi yaktı’

CHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere
, “Kayseri’de alçakça saldıran hain terör örgütünün bombalı terör saldırıları sonucunda şehit düşen güvenlik güçlerimize, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.


Terör konusunda millet olarak dik ve onurlu durulursa, teröre boyun eğilmezse, terör hep birlikte lanetlenir ve teröre hep birlikte karşı durulursa bu olayın aşılacağını kaydeden Suludere, açıklamasında şunları kaydetti:


"Teröristler amaçlarına ulaşmak için toplumda yılgınlık yaratmak isterler, toplumu birbirine düşman etmek isterler. Bu oyuna hiç kimse gelmemeli Hepimiz dik, hepimiz onurlu, hepimiz bir davranış sergilemek zorundayız. Güvenlik güçlerine sıkılan her kurşun, millete sıkılmış bir kurşundur, her eylem millete karşı yapılmış bir eylemdir. O nedenle toplum olarak, millet olarak, vatandaşlar olarak hep birlikte teröre karşı mücadele etmeliyiz.

Şehitlerimiz var, ateş düştüğü yeri yaktı Türkiye’yi yaktı yüreğimizi yaktı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah bu son olur ve Türkiye bir daha bu tür olaylarla karşı karşıya gelmez."

 

                  

 

Son Güncelleme: 17.12.2016 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165