Atıf-Der'den Külcü'ye teşekkür ziyareti

Atıf-Der yönetimi, İskilipli Atıf Hocayı anma programına verdiği destekleri nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

16 Şubat 2017 Perşembe 16:56
Atıf-Der'den Külcü'ye teşekkür ziyareti

Atıf-Der yönetimi, İskilipli Atıf Hocayı anma programına verdiği destekleri nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.



Atıf Der Başkanı Erdal Bıyık, Atıf Der kurucu başkanı ve AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Atıf Hocanın torunu, İskilip İHEM Müdürü Ahmet Faruk İmal ve dernek üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yakın tarihin iyi okunması gerektiğini ve ayrıntıların önemsenmesi gerektiğinin altını çizdi. İstiklal Mahkemelerinin yakın tarihe damga vurduğunu belirten Külcü, “O günün şartlarında ülkede iç güvenliği sağlamak amacıyla kurulan ama daha sonra da amacından sapan İstiklal Mahkemeleri, kararlarıyla, kamu vicdanını derinden yaralanmış, toplumsal yaralanmalar meydana getirmiştir” dedi.



Türkiye’nin aradan geçen yüzyıla yakın bir zamanda büyük sıkıntılar yaşadığını ancak son 15 yılda şehitleriyle, gezileriyle, âlimleriyle, büyük siyaset adamlarıyla gurur duyacak, onların isimlerini yaşatmaya devam edecek bir bilinç edindiğinin altını çizen Başkan Külcü, “Türkiye kazandığı bu bilinci daha ileri bir noktaya taşıyarak; tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan ve büyük bir millet olarak kalmaya ilelebet devem edecektir. Bu konuda özel bir yeri olan Atıf-Der yönetimine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum."dedi.




Atıf-Der Kurucu Başkanı ve AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek de yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi'nin İskilipli Atıf Hoca’yı anma programına çok büyük destekleri olduğunu belirterek “Çorum Belediyemiz Mehmet Sılay tarafından hazırlanan içerisinde İskilipli Atıf Hoca'nın anlatıldığı "Üç Alim" adlı kitabın basımını da gerçekleştirdi. Bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Dernek yönetimi ziyaret sonunda kendilerine her zaman destek veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye üzerinde “La Galibe İllallah”yazılı ahşap oyma hediye takdim etti.


Son Güncelleme: 16.02.2017 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.