‘ATT’ler için adım atılmalı’

Türk Sağlık Sen İl Başkanı M. Fatih Gök, Acil Tıp Teknisyenlerini (ATT) kutladı.

23 Mart 2015 Pazartesi 11:57
 ‘ATT’ler için adım atılmalı’


Türk Sağlık Sen İl Başkanı M. Fatih Gök, Acil Tıp Teknisyenlerini (ATT) kutladı.


22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Günü nedeniyle açıklama yapan Gök, “Türk Sağlık-Sen olarak Acil Tıp Teknisyenleri Günü’nde sorunların çözümü için bir adım atılmasını bekliyoruz.” diyerek şunları kaydetti;


“Ambulansların kurşunlandığı, bıçakla yaralama ve darp vakalarının yaşandığı bir çalışma ortamında hizmet üretiliyor. Ambulanslara 3 bin taşeron şoför alımı ihalelerinin gerçekleştirilmek istendiği  bir dönem yaşanmakta ve bu uygulamanın yaygınlaştırılmak istendiği de açıkça görünmektedir.


Acil sağlık hizmetlerinde de ucuz iş gücü ve kuralsız çalışma gibi bir düzeni kurmak isteyenlerin uygulamaları, Kıyafet vermemek gibi temel ihtiyaçlarda hala sıkıntı yaşanması, ambulans kazalarının önüne geçilememesi, ağır iş yükü, yetersiz istihdam Ambulansların ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonlarının fiziki mekânlarının uygunsuzluğu gibi birçok sıkıntı ile karşı karşıya kalınmaktadır.


Tüm bu zorluklara ve sıkıntılara rağmen hizmet üretmeye çalışan cefakâr Acil Tıp Teknisyenlerinin sorunlarının çözümü için adım atılmalı ve talepleri yerine getirilmelidir.”



Son Güncelleme: 23.03.2015 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.