AVM yarın açılıyor

AHL Park, yarın saat 12.00'de hizmete açılıyor.

18 Kasım 2016 Cuma 10:54
 AVM yarın açılıyor


AHL Park, yarın saat 12.00'de hizmete açılıyor.

Açılış nedeniyle, saat 17.00'de başlayacak ünlü sanatçı Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun konseri başta olmak üzere çeşitli gösteriler ve sanatsal etkinlikler düzenlenecek.

Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı seyahati nedeniyle resmi açılış töreninin ileri bir tarihe bırakıldığını, ancak AHL Park'ın yarın faaliyete geçeceğini bildirdi.

Ahlatcı, " Resmi açılışımız Sayın Cumhurbaşkanımızın uygun görecekleri ileri bir tarihte yapılacaktır." dedi.

Yapılan açıklamaya göre, AHL Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 145 bin metrekare inşaat alanıyla Türkiye'nin sayılı AVM'lerinden biri. Çorum'u bölgenin cazibe merkezi haline getirecek tesis, 90 milyon euroya, yani yaklaşık 315 milyon liraya maloldu

AHL Park'ta 1500 kişinin çalışacağı, bunlardan 100 kişinin yönetici olarak dışarıdan geldiği belirtilirken, Çorumlu 1400 gence de istihdam olanağı sağlanmış olacağı kaydedildi.

Son Güncelleme: 18.11.2016 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.