Ayağının tozuyla oraya gitti

Sinop'tan bugün dönen Vali Mustafa Çiftçi, Sungurlu’nun Gökçam köyü camisinde yaşanan yangın üzerine bölgeye gitti.

06 Eylül 2021 Pazartesi 23:21
Ayağının tozuyla oraya gitti

Sel felaketi yaşanan Sinop’un Türkeli ilçesindeki görevini tamamlayarak bugün Çorum’a dönen Vali Mustafa Çiftçi, Sungurlu’nun Gökçam köyü camisinde yaşanan yangın üzerine bölgeye gitti.

Vali Çiftçi, Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş, İl Jandarma Komutanı Aşkın Şaşmaz, İl Müftüsü Muharrem Biçer ve Sungurlu İlçe Müftüsü İbrahim Köksal ile birlikte Gökçam köyünde yanan köy camisinde incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-09-07 07:11:16

Valiyi de öve öve bitiremediniz. Ne valiymiş be

Misafir Avatar
Doktor's 2021-09-07 09:59:28 @Çorumlu

Bir an önce Doktora gidip komplekslerinden ve egolarından kurtulman gerek.

Beğenmedim! (1)
Avatar
HAS ÇORUMLU 2021-09-07 12:01:54

Tabi ki öveceğiz.Övülmeyi hakedecek işler yapıyor çünkü. Kıymetini elimizde iken bilelim. Gittikten sonra kıymet bilsen ne olur bilmesen ne olur.

Avatar
Vatandaş 2021-09-07 19:51:11

Has çorumlu övülneyi hakedecek ne işler yapıyor Bi sayarmısın. Çorumda asayiş olayları mı azaldı aksine hergün silahla yaralama kavga maganda sayısı arttı yapılmayan Bi yatırım mı getirdi sayın vali istihdam sağladı ne yaptı Bi sayarmısın gerçekten merak ettim