Ayakkabıcılar başkanını seçiyor

Dikici ve Ayakkabıcılar Odası Genel Kurulu ÇESOB’ta başladı. İki listenin yarıştığı genel kurulda, oda üyeleri yeni yönetimini belirleyecek.

24 Ocak 2014 Cuma 15:23
 Ayakkabıcılar başkanını seçiyor


Dikici ve Ayakkabıcılar Odası Genel Kurulu ÇESOB’ta başladı. İki listenin yarıştığı genel kurulda, oda üyeleri yeni yönetimini belirleyecek.

33 yıldır Oda Başkanı olarak hizmet eden mevcut Başkan İhsan Dalyan ve Hasan Coşgun’un başkan adayı olarak yarıştığı seçimler, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ın divan başkanlığında gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, gündem maddeleri oylandıktan sonra, seçim kurulu görevlilerinin gözetiminde seçimler başladı. Seçim sonuçları saat 17,00 sonra sandıkların açılmasıyla belli olacak. 

Seçimlere katılan başkan adaylarının listeleri ise şu şekilde oluşturuldu;

İhsan Dalyan listesi:
Yönetim Kurulu-İhsan Dalyan, Ali İhsan Küçükyıldız, Mesut Sabur, Haydar Baloğlu, Abdullah Karamanlı, Mustafa Gökbuğa, İbrahim Sırçalı.

Denetim Kurulu: Ali Osman Akdağ, Kadim Uçar, Mehmet Şenöz.

Hasan Coşgun listesi:
Yönetim Kurulu-Hasan Coşgun, Halil Gürbüzer, Murat Yerlikaya, Adem Öztorun, Cüneyt Kürtoğlu, Mustafa Balcı, Şuayip Sondül.

Denetim Kurulu: Nuri Kazancı, Mustafa Hanoğlu, Mesut Aykut.








Son Güncelleme: 24.01.2014 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.