Ayakkabısını cilalattı, 100 TL verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gün boyu süren çorum programında ayakkabısını cilalattı, 100 TL verdi.

26 Ağustos 2021 Perşembe 20:09
Ayakkabısını cilalattı, 100 TL verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gün boyu devam eden Çorum programında ayakkabısını boyattı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, Arasta’da çay içti

AYAKKABI BOYACISI İLE DİYALOĞU DİKKAT ÇEKTİ

Kent merkezinde bulunan Çöplük Çarşısı’ndaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, burada bir ayakkabı boyacısına ayakkabılarına cila attırdı. Kılıçdaroğlu ile ayakkabı boyacısı Nurettin Ebiri arasında geçen diyalog dikkat çekti. Boyacı, “Siz hiç muhalefet yapamıyorsunuz, sesimizi duyuramıyorsunuz. Cumhurbaşkanımız emeklilere maaşlarımızın asgari ücret olacağını söylemişti ama o gün bugündür ses yok, bu sorunumuzu siz niye takip etmiyorsunuz” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise ‘Hayır takip ediyoruz’ cevabını verdi. Kılıçdaroğlu, boyacıya korumaları aracılığı ile 100 TL para verdi.

Kılıçdaroğlu ardından Satı ve Coşkun Özkıdık ailesinin SMA tip 1 hastalığıyla dünyaya gelen oğulları Tuğkan Uraz için düzenlenen kermese katıldı. Çorum Otizm Gönüllüleri Derneği ve Mavi Umutlar Kadın Girişim Kooperatifi’ni de ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Yunus Emre Parkı’nda gençlerle buluştu.

KAYNAK: YUSUF ÇINAR/ÇORUM DHA

Son Güncelleme: 26.08.2021 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet İDER 2021-08-27 10:27:44

Ak troller ve ak çomarlar ifadeleri sahibi arkadaşım. Seviyeni, ahlakını, siyasi görüşünü öğrendik, adını da delikanlı gibi paylaş ta tüm Çorum tanısın seni...

Avatar
Aa 2021-08-27 10:37:36

Chp çorumdan sana ekmek çıkmaz bay Kemal boşa geldin.yiyorsa hakkariye git orayı gez arkadaşların seni bekliyor dağlarda yAllah.

Avatar
Çorumun gobelleri 2021-08-27 09:19:00

Allah Allah çok ilginç. Ak troller ve ak çomarlar Kilictaroğlu'na saldirmamişlar. Ayakkabi boyacisini önunde egdirmiş, millete ayyakkabisini boyatiyo diye :)
Demek ki Çorum'da birşeyler değişiyor. Yoksa burda yirmi otuz tane olumsuz mesaj olurdu