Aydın 'fotomontaj değil' dedi

Dodurga Belediye Başkanı Aydın, 'Fotomontaj değil' dedi ve paylaştı

15 Haziran 2020 Pazartesi 15:17
Aydın 'fotomontaj değil' dedi

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçede yaptıkları çalışmalarla ilgili  ‘fotomontaj değil’ ifadesini kullanırken iddialı konuştu.

İlçenin çok katlı binalar ve yeşil görünümünü paylaşan Belediye Başkanı Aydın, “Görünen yerler fotomontaj değil. Dodurga’ya ne mi yaptık? Silüetini değiştirdik, silüetini. Modern ve yaşanabilir oba.” sözleriyle yaptıkları çalışmalara dikkat çekti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2020-06-15 15:46:55

Çok katlı binalarla övünenide ilk defa görüyorum. Peki amca dodurgadan göçü önlemek için ne tür projeler yaptın?

Avatar
cafer 2020-06-15 15:47:32

çok katlı binalar yapmak nezamandan beri hizmet oldu? bu binaları yaparak veya yapılmasına izin vererek en büyük kötülüğü yapmaktasınız.şehircilik anlayışı bu olmasa gerek.bu övünülecek birşey de değil sizi anlamakta güçlük çekiyorum malesef.

Avatar
Alihan 2020-06-15 19:03:23

Sayın başkan sen belediye başkanısın o binaları kendin dikmiş gibi Kamuoyuna aktarıyorsun Halbuki kömür işletmesi çalışanlarının hepsinin işsiz olduğunu bizde biliyoruz Çelikler holding’in dodurgadan çıktığını biliyoruz diğer firmanın da orda iş yapmadığını biliyoruz öncelik senin işin belediye olarak oradaki işsizliği bitirmek Siz göreve geldiğinizde kömür ocağında yaklaşık 400 işçi çalışıyordu şimdi bu çalışanlar nerede sayın başkan İstersen dodurga iyi lalelerle dosya ama işsizlik olduğu sürece oradaki halk mutlaka ve mutlaka Göç edecektir TOKİ konutlarını siz dikmediniz Çevre ve şehircilik bakanlığının çalışmış olduğu bir eserdir bunu hiçbir zaman unutmayın siz olun veya olmayın çevrimi şehircilik bakanlığı mutlaka bu TOKİleri yapacaktı

Avatar
Dosurgalı 2020-10-17 08:07:07

Dodurgada iş sahasını bitirdin, gençleri göçe zorladı, çok katlı bina yapıp emekli ve yaşlı insanları bir araya topladın. Tabi bir arada olan toplumu yönetmek kolay. Siyasi geleceğini teminat altına aldın bunu da övünerek anlatıyorsun.

Misafir Avatar
Dodurganın kısaca hali 2020-10-17 13:36:15 @Dosurgalı

Uzun lafın kısası başkan başarısız mı?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Dodurgalı 2021-01-29 21:33:07

El insaf yahu. Hem devletin Arazisine kaçak havuzlu villa yap, arkasından yaptığım gibi yıktım diye saçmala, hemde çok katlı binalarla övün. Pes valaha

banner165