Babalar ve çocuklar sabah namazında buluşuyor

Cihannüma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Pazar günü 81 ilde sabah namazı buluşması düzenliyor.

06 Eylül 2019 Cuma 11:58
Babalar ve çocuklar sabah namazında buluşuyor

Cihannüma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Pazar günü 81 ilde sabah namazı buluşması düzenliyor.

‘Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında Buluşuyor’ sloganı ile düzenlenen etkinlik, Çorum'da Cihannüma Çorum Temsilciliği tarafından Ulu Camii’nde gerçekleşecek.

Cihannüma Çorum Temsilcisi Hüseyin Kır, yaptığı açıklamada, şöyle dedi; “Modern zamanlarda hayatın hızı gittikçe artıyor. Bu hızlı dünya hayatında çocuklarımızı, gençlerimizi ve bizleri meşgul edecek çok fazla uğraşı var. Kitle iletişim araçlarının peşinde sersemleşiyoruz, asosyalleşiyor, içe kapanıyoruz. Eskiden Batı toplumlarında bulunduğu için eleştirdiğimiz toplumsal ve bireysel rahatsızlıklar bizlere de sirayet etti. Bu meşguliyetler ve rahatsızlıklar içerisinde savrulup gidiyoruz, adeta kayboluyoruz. Bu akış içerisinde asıl olanın hayatı değerlerimiz çerçevesinde, anlamlı bir şekilde yaşamamız olduğunu hatırlatabilmek için, Peygamberimizin ‘Dinin direği’ dediği namaz ibadeti için, milletimizin bir araya geldiği, cem olduğu camilerimizde bir araya geleceğiz, kucaklaşacağız.

Çorum’da 64 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek destek verdiği etkinliğimiz 8 Eylül Pazar günü Ulu Camii’nde sabah namazında gerçekleşecektir. Diyanet İşleri Başkanlığımızın da destek verdiği buluşmada sabah namazından sonra İl Müftümüz Muharrem Biçer Hocamız kısa bir konuşma yapacaklar ve akabinde cami bahçesinde çorba ikramı olacaktır.

Sabah Namazı buluşmasına çocukları, babaları, dedeleri ile tüm Çorumlu hemşerilerimizi davet ediyoruz. Sabah Namazı buluşmamıza destek veren kuruluşlara ve STK’lara teşekkür ediyoruz”

Son Güncelleme: 06.09.2019 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ay 2019-09-07 20:58:30

Desinler diye yapılan hiçbir şey amaca ulaşmaz..

Avatar
Adil 2019-09-06 13:17:14

Aslen çok hayırlı ve güzel olan bu uygulamalar neden karşılık bulmuyor biliyormusun sayın Hüseyin KIR;
Bu Hayır işlerini reklam aracı olarak kullandığınız için, Mikrofonu alıp hak hukuk adına nutuklar çekip ama iş icraatlariniza geldiğinde, Adam kayırma sizde, o nedenle yapılan hayırlı işler maalesef karşılık bulmuyor. Sabah namazı çıkışı çorba verirsiniz sizin ekip komple gelir iki resim verirsiniz, iş tamam. Ertesi günü bakın Bir saf bile cemaat yok..

Avatar
El Cevap 2019-09-06 13:55:00

Hüseyin Kır hocama teşekkür ediyorum elimizden gelen desteği vereceğiz. Adil beye cevap olarak farz ibadette gösteriş olmaz. Gençliğin hali ortada bu şekilde gayret gösteren insanlara bari sahip çıkalım.

Avatar
Adilcim 2019-09-06 16:16:27

Allah’ın emrine sende davet et reklam olsun, yaparsın reklam olur yapmazsın niye yapmıyorsun, Eleştiriyi bırakın yapabiliyorsanız sizde yapın adilciiiimmm.

Avatar
Kenann 2019-09-06 19:14:01

Adil bey çok güzel özetlemiş.. topluma Bir bakın hal ortada..

Avatar
Don Kişot 2019-09-06 23:05:19

Ruzi Mahşerde iki elim yakanda sayın kır. Bırak vakıf dernek işini asıl işini yap. Din Eğitimini devletin yetki alanından çıkarıp gerekli ilgiyi göstermeyince bu Milletin evlatları merdiven altı yapılarda her türlü çirkinlikle karşı karşıya kalıyor. Öyle her sene başında çıkıp birkez proje tanıtım toplantısı yapmakla bitmiyor görevin. Kaç kez kontrol ettin projedeki çocukları kaç kez ilgilendin sorunlarıyla. Hoş onuda eline yüzüne bulaştırdınya, Kime anlatıyomki kapı duvar nasılsa.

Avatar
Kader 2019-09-07 09:40:16

Maalesef, çok acı ama bu ve benzeri faaliyetlerde maneviyat ve İhlas olmayınca toplumda karşılık bulmuyor..

Avatar
Raşit 2019-09-07 13:52:20

Hüseyin KIR, Sen ve senin gibiler Makamlara gelebilmek ve o makamları kaybetmemek için her türlü haksızlığa, adam kayırmacılığına devam etmeniz ve kendi reklamınızı bile bu hayırlı işlere alet etmeniz olduğu sürece toplumda davranış değişikliği yapamazsınız.