Bakan açıkladı, ilişiği kesildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ceren Damar Şenel cinayeti sanığının avukatı Vahit Bıçak'ın Polis Akademisi ile ilişkisinni kesildiğini açıkladı.

27 Şubat 2020 Perşembe 22:25
Bakan açıkladı, ilişiği kesildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ceren Damar Şenel cinayeti davasında yaptığı savunmayla tepki çeken sanık avukatı ve Polis Akademisi'nde de öğretim üyesi olan Çorumlu Profesör Vahit Bıçak'la ilgili açıklama yaptı.
Soylu, "Ceren Damar Şenel cinayeti sanığının avukatı Vahit Bıçak'ın Polis Akademisi'nden ilişkisi bugün kesilecek. Bu konuda arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirme çerçevesinde Polis Akademisi ile ilişiğinin kesilmesiyle ilgili onay benim önümde. Bugün itibariyle bu ilişki kesiliyor, bir süreci vardı onu bekledik. Onay bizim önümüzde ve kesilecek'' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.02.2020 19:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serdar 2020-02-28 10:58:24

Bunu TC vatandaşlığı ve insanlıkla da ilişkisinin kesilmesi lazım Polis Akademesi ne ki.İnsanlıktan nasibini almamış Avukatlıgından bir haysiyeti duruşu vardır bu nerde yetişmiş acaba?Ekmek bile satmayacaksın buna en güzeli.

Avatar
ABBAS 2020-02-28 15:37:44

Aynı şeyi kendisine yapsalar ölmüş insanın arkasından konuşulmaz.o anne babayı hiçmi düşünmüyo böyle adamların avukatlk diplomasını yakacanki ibret olsun sonrada aynı şeyi buna yapacan

Avatar
Birbilen 2020-02-28 20:12:04

O zaman pkk lıların hdp lilerin avukatları ne olacak. Devleti dolandıran hırsızların avukatı ne olacak. Keşke herzaman herkes doğrunun ve haklının yanında olsa.