Bakan'dan art arda müjde

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yeni şehir stadı ve spor salonunu devralacaklarını açıkladı.

13 Eylül 2019 Cuma 18:22
Bakan'dan art arda müjde

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum Belediyesi’nin yapımını tamamladığı yeni şehir stadı ve inşaatı devam eden spor salonunu inceledi. Bakan Kasapoğlu, hem şehir stadı hem de inşaatı devam eden yeni spor salonunun bakanlık olarak devralarak işletmeye açacaklarını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu’nun Çorum ziyaretlerine Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu ve Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkan Vekili İsmail Yağbat, bazı daire müdürleri ile bakanlık bürokratları katıldı.

Bakan Kasapoğlu, yeni şehir stadında yaptığı konuşmada, “Bakanlığımızın kurumsal toplantısı için Çorum’u seçtik. Çok verimli toplantı gerçekleşti. Valimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanımızla Çorum’da gençliğ ve spora dair konuları görüştük.. Arazide bizzat konuları yerinde görüp çalışmaları denetleme kararı aldık.” Dedi.

Bakan Kasapoğlu, şehir stadının devri konusunda bir soru üzerine şöyle devam etti; “Özellikle yeni stada geldik, spor salonunu da göreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları oldu geçtiğimiz hafta. İnşallah Bakanlık olarak yeni stadı devralacağız. Bakanlık olarak  stadı devralacağız. İşletmesini, ulusal müsabakalarda verimli kullanılmasını ve yaşayarn bir stadyum olmasını sağlayacağız. Çok güzel bir stad olmuş. Bakanlık ve yerel yönetimle işbirliği yaparak stadımızı yoğun bir programla kullanacağız. Çorum her zaman gündemimizde. Spor salonunu yine bakanlık olarak devralacağız. İnşaatın kalan kısmını bakanlık olarak tamamlayacağız. Bir müjdemiz de havuzun inşaatını başladık. İki üç ayda tamamlayıp Çorum halkını suyla buluşturacağız.”

REKTÖRÜ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şehir stadı ve spor salonu inşaatını incelemesinin ardından Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Son Güncelleme: 15.09.2019 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haluk 2019-09-13 19:44:55

Ne hizmetler ama stadı Çorum yapsın, devralmak hizmetten sayılsın!
Biz de sandık havaalanın temelini attı hükümet!

Avatar
19 2019-09-13 21:11:02

Belediyenin mali külfeti alınmamış . Bir kuruş ta vermemiş. Bu müjde değil . Fotoğraf çektirmek için gelmiş

Avatar
hizmet 2019-09-13 19:02:19

bakan beyin çoruma çok büyük katkısı oldu. umarım belediye mali olarak rahatlar. havuz ve stad biran önce hizmete açılır.

Avatar
Gelişimci 2019-09-13 23:46:30

Bu maçlara beton yıgınlarını brakalım birazda şu işsiz kardeşlerimize yardım edelim iş sahası lazım çorum halkına küçücük organize sanayisiyle bu kalk napacak betonumu yicez Allah razı olsun emek verilmiş ama birazda üretimle ilgilenelim türkiyenin tüm kurumları Yenilendi Sıra halkın en büyük sorunu olan EVİNE EKMEK GÖTÜREMEYEN İNSANLAR VAR İŞ SAHASI İSTİYORUZ İNŞALLAH SESİMİZİ DUYAN OLUR