Bakan Danışmanı yerel basını kızdırdı

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ın pratisyen hekim olan danışmanı Çorum’da yerel gazetelerin muhabirleri ile tartıştı.

21 Ağustos 2014 Perşembe 11:11
  Bakan Danışmanı yerel basını kızdırdı


Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ın pratisyen hekim olan danışmanı Çorum’da yerel gazetelerin muhabirleri ile tartıştı.


Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe davet edilen yerel gazetelerin muhabirleri, fotoğraf çekmek için ayağa kalktıklarında oturdukları yerleri Bakan Danışmanı Mehmet Topsakal kaptı. Topsakal, basın mensuplarının davranışından dolayı yaptığı itiraza nezaket dışı karşılık verince konu yerel gazete ve internet sitelerine haber oldu.


Çorum’un trajı en yüksek olan ciddi gazetelerinden Hakimiyet’te Recep Mebet imzalı ‘Terbiyesizlik’ başlıklı yer alan haber yorumda, Bakan Danışmanı Mehmet Topsakal, şu sözlerle eleştiriliyor


“Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Salonu’nda gerçekleşen etkinliği takip eden basın mensupları büyük bir terbiyesizlikle karşılaştı. Salonda kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alan basın çalışanları, bir süre sonra fotoğraf çekmek için ayağa kalktı. Bu sırada basın mensuplarının oturduğu koltuklara yönelen iki kişi gazetecilerin çantalarını toplayarak yere attı. Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış’la birlikte basın mensuplarının oturduğu koltuklara kurulan Sağlık Bakanı Danışmanı Mehmet Topsakal, yapılan iyi niyetli uyarılara aldırış etmedi. Söz konusu yerin programı takip eden basın mensuplarına ayrıldığını belirten muhabirimize, “Ne yapalım yani biz de programı takip edeceğiz” diye cevap veren Topsakal, yakışıksız tutumuyla tepki topladı. Basın mensuplarının çantalarını duvar kenarına fırlatan Dr. Ahmet Barış da yapılan kaba davranışa ortak oldu. Koltuk düşkünü olmayan basın çalışanları programı ayakta ya da sahne merdivenlerine oturarak takip ederken gazetecilere karşı yapılan terbiyesizliğe salonda bulunan diğer katılımcılar da şahitlik etti. Kaşılaştıkları terbiyesizlik karşısında vakarlarını koruyan basın çalışanları, programı izledikten sonra salondan ayrıldı.”





Son Güncelleme: 21.08.2014 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esra 2014-08-21 11:32:28

Eee sadece diplomayla adam olunmuyor....

Avatar
meltem 2014-08-21 11:36:21

bu ne terbiyesizlik. hiç yakıştıramadım. onun yaptığını çocuk yapmaz vala...!

Avatar
takipçi 2014-08-21 12:07:10

bu yaptıkları terbiyesizlik yanlarına kalmamalı...

Avatar
Vatandaş 2014-08-21 12:08:08

Birbirimizin hak ve hukukuna saygı göstermeliyiz.

Avatar
eski bi gazeteci 2014-08-21 12:10:46

sayın agah bey bu konuda bi açıklama yapar umarım. basın mensupları çok kızmıştır bu hadiseye

Avatar
eski bi gazeteci 2014-08-21 12:12:56

sağlık müdürü yeni gelmişti çorum halkına bu şekilde tanınmak içler acısı

Avatar
elif durmaz. 2014-08-21 13:23:39

Sizde az yalakalık yapın. Adamların bi yerlerini kaldırıyosunuz. Sonra ne oldum delisi oluyorlar.

Avatar
Hamuş 2014-08-21 16:07:05

Size yakışan salonu terk edip haberi görmezden gelmek olurdu