Bakan gitti, kolları sıvadılar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Çorum için açıkladığı projelerden sonra Belediye hazırlıklara başladı.

25 Kasım 2019 Pazartesi 13:15
Bakan gitti, kolları sıvadılar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Çorum için açıkladığı projelerden sonra Belediye kolları sıvadı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın başkanlığında teknik görevlilerin katılımıyla alt yapı çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Agşın,  yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un müjdelerinin ardından tarihî Arasta’nın restorasyonu ve Saat Kulesi çevresinin sağlıklaştırılması projesi için kolları sıvadıklarını, çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2019-11-25 13:26:22

Arasta ayakkabıcılardan saat kulesi çevresi dönercilerden arındırılmadıkça eski tarihi doku geri gelmez.. ne kadar restorasyon yaparsanız yapın eğer tedbir almazsanız bir iki sene sonra yine eski çöplük görüntüsüne geri döner.. Çünkü belediyenin binalarla ilgili hiçbir estetik kaygısı yok...

Avatar
Ahmet 2019-11-25 15:07:12

Fantezi bölümünü sonraya bırakıp yaya geçidi düzenlemesine yonelseniz. Hatta saat kulesi civarındaki refujlere engel, parkın yanındaki kaldırıma da demir çit lazım ki direkt yola dalamasinlar. Adam 5 metre ilerideki yaya geçidi yerine koyun gibi ortadan geçmeye çalışıyor. Eğitimle duzeltilemeyen alışkanlık engelle düzelir belki.

Avatar
Mustafa Ekin 2019-11-25 17:59:03

Akşemseddin cami yolunu genişlettiniz belediye hizmet binasını oraya yapıyorsunuz güzel ama arastayı restore ederek gazı caddesinin o yola bağlantısını kestiniz rahatlayacak olan trafiği çıkmaza soktugunuzu düşünüyorum tarihi vasfını yitirmiş daha öncede anıtlar kurulu tarafından bu konuda çalışma yapılmış mülk sahipleri tarafından hertürlü değişikliğe uğramış bodurumlar kazılmış asma katlar çıkılmış çöplük (arasta) nın aslına uygun restore edileceğini sanmıyorum yapılan proje ortada oraya harcanacak restore parasına tarihi vasfını yitiren o bölgeyi kamulaştırıp gazi caddesi ile Akşemseddin yolunu birleştirerek hem trafik akışını rahatlatır hemde o bölgenin keşmekeşligi ortadan kalkar

Avatar
Çorumlu 2019-11-25 15:55:35

Bir de Yeni Belediye Binasından Bahsetsin..Milli Servet Çürüyor Çürüyor.Yazık Günah be..

banner165