Bakan Soylu o polisi kutladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, nefes borusuna yemek kaçan yaşlı adamı Heimlich Manevrasıyla kurtaran polis memurunu tebrik etti.

02 Aralık 2022 Cuma 12:24
Bakan Soylu o polisi kutladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir lokontada nefes borusuna yemek kaçan yaşlı vatandaşı kurtaran Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Bünyamin Temiz'i tebrik etti.

Bakan Soylu, yaptığı açıklamada “Türk Polisi, ihtiyacınız olan her an yanınızda... Çorum Sungurlu'da, lokantada yemek yerken nefes borusuna yemek kaçan amcamızı Heimlich Manevrasıyla boğulmaktan kurtaran Polisimiz Bünyamin Temiz'e tebrik ve teşekkürler " ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 02.12.2022 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-12-02 13:38:44

Polis'imizden Allah razı olsun. Ayaklarına taş değmesin. Süleyman SOYLU Çorum Polis Okulunu yalan oldu. Çorum Polis Moral Eğitim Merkezi de yalan oldu. Biraz da bunlardan bahsetsek nasıl olur.

Avatar
Gören adam 2022-12-02 13:05:48

Çorum'un en başarısız iki kurumu var.. birisi Kültür turizm öbürü Göç idaresi kurumu... Sayın Valimiz görür bunuda gerekli tedbirleri alır inşAllah..